icon

Stránka tiano.sk

lulukonova
15. nov 2020

Máte prosím niekto skúsenosti s tovarom na tejto stránke? Ďakujem za každú odpoveď. ☺️

dobozova
13. máj 2021

@lusy1507 keď budeme takto premýšľať tak oberú viac ľudí.

dobozova
13. máj 2021

@lulukonova ja mám hroznú, nemám tovar nemám peniaze

jani727
24. jún 2021

Ja mám tiež velmi negativnu skusenost ako @sisajulia tovar som uhradila 20,1,2021 do dnešneho dna mi neprišiel. Urgovala som ich niekolko krát. Menila som množstvo tovaru peniaze za to mi vratili a mali mi vratiť zbytok. Namiesto toho mi uhradili len sumu po zmene objednávku aj ked tovar bol zaplatený za celu pôvodnu objednávku . Pisala som im niekolko krat kolko mi vratili a kolko som im zapaltila,Stale ma presviedcali ze moja objednavka bola v nizsej sume. Riesiť to budem platobnym rozkazom ak to neuhradia do 2 dní.

lululucy
Autor odpoveď zmazal
jani727
24. jún 2021

@lululucy ako ste to riešili? mali ste skusenosť? občan môže podať platobny rozkaz sudom na žiadanie vratenia penazi

lululucy
24. jún 2021

@jani727 nie nemala som skusenost. Objednavam casto z aliexpresu, tak som hned zistila, ze ten tovar je otial. Z aliexpresu mi viac krat neprisiel tovar, ale ja som tam otvorila spor a peniaze mi boli vratene. Je tovar ktory mi prisiel za 2 tyzdne ale aj taky co prisiel za 4 mesiace. Tieto pochybne syranky vam to objednaju na vasu adresu a dalej sa nestaraju.

jani727
24. jún 2021

@lululucy tak už človek vie ako to je a treba sa poučiť do buducna

jani727
28. jún 2021

@lululucy ja som na nich podala európsky platobný rozkaz. Cakamteraz na úhradu peňazí. S políciou to nie je isté vy by niečo vyriešili.

lusy1507
28. jún 2021

@jani727 práve som na to pozerala, ty vyplnis to tlačivo, vytlacis a pošleš kam?

jani727
29. jún 2021

@lusy1507 vyplniš tlačivo cez tuto stranku https://e-justice.europa.eu/content_order_for_p... môžeš doklad podpísať zaručeným elektronickým podpisom alebo vytlačiť, podpísať a poslať. Tu je príručka
https://e-justice.europa.eu/156/SK/european_pay... podla stranky by to malo ist podľa sídla žalovaného ( čiže sidla Tiano - do čiech kedže používaju aj český účet).

jani727
Autor odpoveď zmazal
jani727
29. jún 2021

@lusy1507 u mňa to nakoniec dopadlo tak že, mi písali že moja objednávka bola v nižšej sume. To bola sice pravda, ale to bola objednavka robena kvoli zmene množstva tovaru, ale tovar som zaplatila predtym za celu objednavku, takže mi mali vratiť celu sumu, čo oni nechceli. A mali 10 dni na vratenie sumy. Ale nenaisali, že mi ju vratia, tak mi muž pripravil tlačiva- všetko k tomu. Počkali sme do dnes nastal 10.den a nakoniec dnes mi poslali peniaze na účet. Takže som pripravou súdneho rozkazu zabila kopu času a zbytočne. Aj tak vedeli že peniaze budem vymáhať tak mi pohli napisať, že mi to vratia.

lusy1507
29. jún 2021

@jani727 so mnou od úhrady za objednávku absolútne nekomunikujú čo je od decembra... takze hrôza ani tovar ani peniaze. Ide len o 33 EUR ale aj tak

jani727
30. jún 2021

@lusy1507 skúste im pohroziť tiež europskym sudnym rozkazom a uvidite čo odpišu mne to bezproblemov vratili. A keby nie tak by som im to včera podala lebo som to mala nachystane.

lusy1507
30. jún 2021

@jani727 už to mám spísané, zajtra to pôjdem podať. No skúsim im ešte napísať, či sa ozvu

jani727
30. jún 2021

@lusy1507 presne tak najskôr im napíš väčšinou odpíšu do 2-3 dní a uvidíš.

ivetka300389
1. júl 2021

Tiano.sk je banda podvodnikov, na obrazku krasne saty a domov Vam pride material, ktory sa neda pouzit ani ako handra. Na foto saty krasne, bavlnene, pekne padave a nepriesvitne. Domov mi prisli z Ciny po 3 tyzdnoch. Saty priesvitne- material lacna zaclona z polyesteru. Tovar odomna nechcu spat. Ponukaju mi vratit 30%, potom 50% a teraz čakam ako to dopadne. Peniaze uz asi neuvidim ale zvazujem podnet na obchodnu inspekciu. Taketo stranky treba zakazovat. A na internete este aj na stranke podvodnyeshop.sk pisu ze je stranka bezpecna. To je vysmech.
Saty hodne 2 euro si dovolia predavat za 26 euro. Tato firma skutocne nezaraba na satach, ktore predava (lebo predavaju lacne smejdy z ciny a to si ani nedaju tu namahu aby to mali na sklade a tovar prebalili, lebo Vam pride domov balik s cinskymi znakmi). Firma v skutocnosti zaraba na tom ze Vam ponuknu vratit 30% z ceny siat. Priklad: ak saty objednaju z Ciny za 8 euro vratane dopravy (lebo z Ciny mozu mat saty freeshipping) a vy zaplatite 26 euro vratane postovneho 2,99 Eur ako ja, tak ked Vam ponuknu 30% ceny spat, tak mne vratia to co oni zaplatili za saty z ciny a rozdiel si nechaju. Cize v tomto pripade mohol eshop zarobit 18 euro. preto ci saty tiano.sk preda alebo ponukne vratit peniaze, tak stale su v zisku.
Kazdopadne napisem ako to dopadlo, pridavam fotky a rozhodne eshop neodporucam. Najhorsie na tom je fakt, ze takyto ludia bez chrbtovej kosti- zlodeji, potom jednoducho eshop zrusia a otvoria si novy pod inym nazvom.

lusy1507
18. júl 2021

@jani727 tak, hneď ako som spomenula sud, so mnou ako zázrakom začali komunikovať a peniaze som mala okamžite na účte. Zaujímavé😂 takze dakujem, lebo vdaka tebe som to takto dokázala vyriešiť. 👍

jani727
18. júl 2021

@lusy1507 za malo 🙂 som rada, že sa ti v poriadku vrátili peniaze.

janasalamonova
Autor odpoveď zmazal
janasalamonova
22. dec 2021

ahojte v septembri som urobila objednávku na tiano.sk , medzi tým som si s nimi vymenila 18 emailov. Zväčša ich odpovede boli stále rovnaké - generované. Objednávala som dcérke šaty na fotenie do škôlky, ktoré bolo pred 3 mesiacmi a určite z nich už aj vyrástla medzitým 🙂 fakt prvýkrát v živote som si neprečítala recencie pri nákupe na novej web stránke. tlačil ma čas, preto som spravila túto chybu. Avšak nikdy nikomu tento obchod neodporúčam, práve naopak som presvedčená, že tento eshop žije iba z peňazí, ktoré svojim klientom nevráti, hoci by klient chcel odstúpiť od kúpnej zmluvy. AJ ja sama robím v obchode takže viem, že táto ich komunikácia je od uzavretea kúpnej zmluvy cielená protizákaznicky. Keď už raz spravíte objednávku len zázrakom sa ku svojim peniazom dostanete späť.
Píšem to len pre Vás žienky, dúfam, že moja nepríjemná skúsenosť Vám pomôže.

102030
22. dec 2021

@janasalamonova Už keď prišla správa, že niekto pridal komentár k tejto téme, vedela som, že to nebude nič pozitívne na tento obchod.. ale chcela som si to prečítať. A nemýlila som sa. Myslím, že nikto s týmto internetovým obchodom nemá skúsenosť opačnú. Všetci sú sklamaní..

janasalamonova
22. dec 2021

@lulukonova @dzejn80 @miniminka @misica16 @aaadelika @baranovaalexandra @sofi3 @dianad86 @sisajulia @kika10102 @2522020 @102030 @dani29 @dobozova @lusy1507 @009mata009 @
ratira @mabron @italia31 @jani727 @ivetka300389
Milé ženy, žienky a dievčatá 🙂 Najprv sa ospravedľňujem, že Vás vyrušujem v tomto krásnom predvianočnom období, ale hovorím si, že je nás tu príliš veľa na to, aby sme neurobili proti týmto podvodníkom nič 🙂 a tak som si pozrela české fórum emimino a hadajte čo? no presne tie isté skúsenosti ako máme my Slovenky , a tak som napísala na Českú obchodnú inšpekciu kratučkú správu. Zobralo mi to len 5 minú života a preto si dovolím aj ás popropsiť o týchto 5 minút. Napíšte im čokoľvek. Nekvatliný tovar, nedodaný tovar, problém s vrátením tovaru a samozrejme s nevyplatením peňazí atd.
Verím, že keď každá jedna z nas napíše svoju skúsenosť s týmto podvodným eshopom, že sa musí niečo udiať tým správnym smerom 🙂 a tak Vás prosím darujme si kúsok spravodlivosti v tomto svete pod Vianočný stromček 🙂
s pozdravom a prianím odvahy a kúsku času 🙂
Jana

janasalamonova
22. dec 2021

ešte kopírujem čo som napísala na české forum :

ja som práve vypísala svoju žiadosť. trvalo to len chvíľku. svoju objednávku som dala ako prtscreen uložiť do wordu a skopírovala som tam aj ostatné emaily ktoré som si s eshopom tiano vymieňala.
je to celkom jednoduché a postačí len pár klikov na stránke https://www.coi.cz/podatelna/
Jsem spotřebitel
Chci podat podnět ke kontrole/ostatní podání
Inspektorát:: Plzeňský a Karlovarský kraj
Podání směrováno vůči
Název společnosti
ARGEN s. r.o
IČ 04347030
Adresa Štiková 557/5
323 00
Plzeň

lusy1507
22. dec 2021

@janasalamonova tiež mi stále chodili od nich generované maily niekoľko mesiacov až som sa na to vykašľala. Tu som potom asi po pól roku ak nie viac čítala, že jedna pani ich išla udať na európsky súd. Vypísala som aj ja podnet a kópiu som im preposlala. Okamžite mi odpísali a vrátili peniaze.

jani727
23. dec 2021

@lusy1507 to som bola ja peniaze mi vratili v uplnej sume.

lusy1507
23. dec 2021

@jani727 ešte raz dakujem krasne🤗

jani727
23. dec 2021

@lusy1507 Za malo ;)

aahojj
24. jan 2022

Ahojte, ja pokročila do štádia , že sme sa ,,dohodli,, že im zašlem tovar a oni mne do 18dní peniaze (ale to zabralo až po pohrození EÚ súdom , na radu @jani727 🙏 Samozrejme nič neposlali 😅 , tak som im písala s pohrozením ešte raz , tak čakám na odpoveď , ak nepomôže , koncom týždňa to nahlásim .
Samozrejme , aj na inšpekciu ako radí @janasalamonova. 🙏
Tak uvidíme ako to dobojujem , ale naťahujeme sa od novembra , ako mi dorazil tovar 😅 🙄