Strašidelný horor
Ahojte baby moje🤗. Chcela by som si s priateľom pozrieť niaky dobrý horror , ale nechcem aby bol až taký strašidelný a preplnení efektami , znepokojujúcich zvukov apod. Pretože by som sa chcela vyspať😉👉👈. Budem rada za vaše nápady!🙂
@snowflake07 waw super napisane, mozno sa zbada
Ach zeny, vy ste niektore tak nestastne, ze mate potrebu sa vyvrsovat na inych, ano aj mne to kole oci, ale nemam potrebu tu niekoho zhadzovat za gramatiku. Bud sa vyjadrim k otazke/teme, alebo nereagujem, o co by bol krajsi svet, keby sa viacere vopred zamysleli, nez nieco vypustia do sveta.
@kristinabrusova su to take starsie veci, ale ja ich neviem vypustit z hlavy a mataju ma dodnes. Pad do tmy a Hory maju oci (toto som videla len asi pol hodinu a mala som dost). Kocka 1 a 2. A ja uz nepozeram zombie filmy. Po resident evil a World war Z som sa bala ist aj na wc. Celkovo horory uz vypustam.
@beata_k mozno aj zakladatelky tem trpia nejakou chorobou.Tu je poukazane na to,ze nikdy nevies.
U mna topka je Hereditary
@snowflake07 ty si mi dnes urobila pekny den. Sa rehocem..
@tncka tak ja neviem ja som sa nebála 🙈😄 ja sa bojím skôr takých kde sú duchovia ale ma tu na vyber dosť hororov 😄
Martyrs. Starsi ale dost strasny, pozerat cez den odporucam ☝️😂
Bezchybne mudrlantky z MK si nevsimaj, zit s nimi musi byt horor sam o sebe 😂
alebo, ak hladáte taky horror, kde ide o celkovy pocit strachu a nie lacne jump scary tak skuste Autopsy of Jane Doe alebo The VVitch
@snazilka_bio_mamka No vidíš a za mňa The Witch bol najhorší horor aký som kedy videla :D :D A to ich milujem a pozerám na mraky. Ale zasa má to aj výhodu, lebo si názvy filmov nikdy nezapamätám, ale pri tomto som si ho teda zapamätala na celý život :D
@snowflake07 👍👏
@kristinabrusova Modry kon je dobre v pi.. , ak to mam tak povedat.Clovek ma zmazany koment len preto, ze nejakej slepici sa nepaci zly koment na jej osobu.Vlastne ani nie zly, len dostala nastavene zrkadlo na nu samu.Toto nemal byt Modry konik,ale Modra slepica.
autorkina gramatika nie je ziadny horor, uz som tu videla ovela ovela horsie vykvety.
@kristinabrusova ahoj, ja neznášam horory...e odkedy som natrafila na YouTube na Jakuba Zitrona Tapaka a jeho roadsted,je to popicovka🤣🤣 odporúčam👍👍👍
Dajte mu odber a lajciky❤️

@sasitimi17 tak po tomto uz vobec nezaspi,asi ani nezhasne🤣🤣🙈