Stylevana - doručenie

9. jan 2024

Ahojte ako dlho trvá doručenie z tohto e-shopu?

suzy2508
9. jan 2024

Dosť dlho mi to chodilo 😁 hádam aj mesiac. Každopádne som bola spokojná, prišlo čo malo a za bezkonkurenčnú cenu.

len_nig
9. jan 2024

Mesiac trvá keď majú skladom veci, už mi išiel balík aj dva mesiace.

muchotrafka298
9. jan 2024

Naposledy som objednavala v oktobri, ako boli tie zlavy black friday. Vsetky veci mali byt skladom, po 2 mesiacoch tovar poslali, prislo mi potvrdenie a oznamili to aj Paypalu. Ja som na dalsi den chcela napisat zrusenie tovaru a nasledne kontaktovat Paypal, ze som zaplatila a veci som nedostala. Tento tyzden mi prisiel balik, doniesol mi to kurier SPS s tym, ze to islo z Hermes vo Viedni, cize to museli poslat letecky z Ciny. Zabalene otrasne, masky co mali byt v krabici po 10 ks boli hodene v sacku, krabicky pochrumane, vzorky ziadne.

Ja som objednavala viackrat, vzdy mi dosli veci cca za mesiac, kurierom, clo som neplatila nikdy.

Teraz ma fakt vytocili, pretoze veci boli skladom, zamerne som si take objednala s tym, ze to mali byt aj vianocne darceky. Na rychlo som teda zhanala nieco ine a toto mozem pouzivat teda sama (aj napriek tomu, ze pre seba som si to neobjednala).

len_nig
9. jan 2024

@muchotrafka298 v poslednej dobe mám rovnakú skúsenosť, kedysi posielali kopec vzoriek, registrovaným členom darčeky a posledné objednávky nič......a tiež otlčené krabičky....ale tak prišlo zatiaľ vždy všetko

muchotrafka298
9. jan 2024

@len_nig mne tiez prislo vsetko, tie pochrumane krabicky to mi az atk neprekaza, lebo to boli moje veci, ale to, ze vlastne 2 mesiace neposlu veci skladom, nasledne to pride za 10 dni kurierom je sice fajn, ale mne uz prd platne. Ako bolo to fakt zabalene velmi "forovo", ze sa to kludne mohlo cele rozbit a vyliat.

domiklik
9. jan 2024

Bežné 2 týždne, keď je BF 2 mesiace 😃

pohodacka03
24. mar 2024

Ahojte, islo vam objednat z tej stranky bez problemov? Lebo mne nechce prejst platba. Pocka na moje potvrdenie v banke, ja to "podpisem" a zase ma hodi do kosika naspat 😏