Doručenie z bonprixu

jankastraskova
8. okt 2018

Ahojte, prosím vás ako dlho trvá dorucenie tovaru z bonprixu po objednaní tovaru? Ďakujem 😉

oira
8. okt 2018

@jankastraskova zalezi ... aj 3 dni aj tyzden max

eva8
8. okt 2018

objednala som pred týždňom v sobotu. Vraj 3 až 8 pracovných dní. Platila som kartou. Platba nespracovaná. Telefonovala som minulý piatok. Bolo mi vysvetlené, že platbu ešte nepotvrdili, pretože im tovar z Poľska nedošiel. V nedeľu mi prišiel mail, že tovar odoslaný. Na účte je ešte stále platba nezrealizovaná. V stredu budem znova telefonovať, pretože to bude ôsmy pracovný deň od objenania.

29simona29
8. okt 2018

@jankastraskova mne príde zásielka väčšinou do tyzdna

deti95060810
8. okt 2018

mne sa stalo že dodanie tovaru trvalo 2 týždne...

petrastrbanikova
8. okt 2018

Mne tiež jeden nákup prišiel neskoro a druhý už o niečo skor pohybovalo sa to tak týžden a viac

0silvia0
8. okt 2018

@eva8 veci z bonprixu neplatím dopredu, lebo sa im často stáva, že objednávku nepošlú naraz, ale po častiach, aj sa mi stalo, že mi napísali, že to je vypredané a už nebude dodané, potom sa to zasa naskladnilo... Tak v tomto obchode objednávam zásadne radšej na dobierku.

eva8
8. okt 2018

@0silvia0 ou, keby som to vedela skor... :( Aj som uvazovala s dobierkou, ale nechcelo sa mi ist na postu, vsak susedia prevezmu...

hoffmanka
9. okt 2018

Len raz som objednávala a zásielka mi prišla za 8 dní ale vec mi dobre nesedela, takže som si povedala, že už viac z tade objednávať nebudem!

0silvia0
9. okt 2018

@eva8 ja mám tiež problém sa dostať na poštu v trvalom bydlisku, tak si dávam posielať na poštu, ktorú mám minútku od práce. Ja mám bonprix rada, už viem odhadnúť veľkosti a často tam zoženiem nadčasové oblečenie, ktoré mám roky a za dobré ceny.

eva8
9. okt 2018

@0silvia0
@hoffmanka
dnes mi došla zásielka. Šaty obrovské (moja chyba), no štrasový náramok poškodený. Asi ju pošlem späť. Keď som si objednala pred cca 7. rokmi, bola som maximálne spokojná. Teraz som sklamaná

0silvia0
9. okt 2018

@eva8 ak ti nevyhovuje, určite pošli späť. Treba pri každom produkte čítať recenzie, pri niektorých typoch oblečenia treba kupovať o číslo/dvojčíslo menšie.

katpizur
9. okt 2018

@eva8 kedysi som aj ja si z tade objednavala, aj saty aj vestu mam z tade a v pohode, ale minuly rok som si isla tiez, ze si nejake veci poobjednavam a prisla mi ina farba siat ako som si objednala, na tricku som nasla dierku a dodanie trvalo vyse tyzdna, tak som sa zaprisahala, ze uz viac ee

basska_b
9. okt 2018

Minimálne 3 dni, maximálne 3 týždne. Hnevalo ma, že to posielali po častiach a z účtu mi sťahovali sumu po častiach. Ešte to bolo v balíkomate a musela som tam 100x chodiť - tehotná, inak by to po pár dňoch išlo späť. Čo sa týka kvality, je to také slabšie... málokedy sa mi podarilo kúpiť fakt kvalitný materiál, veľkosti mi viac-menej sedeli.

eva8945
Autor odpoveď zmazal
Zobraz