Tipy na najlepšie mobilné aplikácie pre každodenné použitie
Tipy na užitočné mobilné appky
Ahojte,
dajte mi pls tipy na aplikácie, ktoré využívate a sú pre vás užitočné a zjednošili vám veci?
Ja využívam klasika chat gpt, Klarna(Stocard), QR Reader, Waze, Step tracker, aplikáciu Meniny, Clue. Mám kopec iných, ale tieto sú pre mňa užitočné.
Aké appky máte vy v mobile a pravidelne ich využívate?
Poznámky si píšem do appky Poznámky - mám Iphone.
Ďakujem za vaše tipy.
Waze, Spotify, IDS BK, MS kalendár, Paypal, CP, Translator z fotiek, George, 1Money, Bolt, KT
Maps.me, PlugShare, DennikN, Shell, Kaufland
budik a pocasie 😀 ale nie, platenie mobilom vyuzivam pravidelne napriklad, mapy, spotify...
Take tie aplikacie bezne - navigacia, bankova aplikacia, rozne appky obchodov a donasok, podcasty a periodika su jasne. Kazda zena ma aj svoju appku na sledovanie menstruacneho cyklu, pripadne na cvicenie. Skor ma zaujimaju appky, ktore vam nieco zjednodusili zivit, produktivitu apd.
😂😂 tak sama ako príklad appiek koré ti zjednodušili život uvedieš menštruačný kalendár, waze, zbytočnú appku na čítačku QR (jedine teda, žeby iphony nemali túto funkciu už pri fotoaparáte ako to má android) ale nám tu ideš písať, že také tu písať nemáme 😂
😂😂 tak sama ako príklad appiek koré ti zjednodušili život uvedieš menštruačný kalendár, waze, zbytočnú appku na čítačku QR (jedine teda, žeby iphony nemali túto funkciu už pri fotoaparáte ako to má android) ale nám tu ideš písať, že také tu písať nemáme 😂
@janai1 to som uviedla príklad toho čo mám a má zrejme každý a aké iné užitočné appky v mobile máme. Ja osobné georga, appku na počasie a na nákupné appky považujem za štandard. Zaujíma ma, čo niekto využíva mimo týchto bežných appiek a vie s nami zdieľať a bolo by to užitočné - napríklad niečo na zaznamenávanie hovoru, na utajenie čísla, na efektívne poznámky, na tracking termínov u lekárov - allert, objednaj sa, už prešiel pol rok - alebo niečo podobné.
QR reader zbytočná, na to stačí spustiť fotoaparát ( @janai1 áno, aj na iPhone to tak funguje, tiež ma prekvapilo, že takú appku dnes niekto používa 😉😁), čo však ja som sa naučila neskôr a teraz často používam, tak Poznámky, ktoré využívam aj na skenovanie dokumentov. A potom také tie bežné - bankové, obchody, sociálne siete…
Kedysi som mala telefón zahltený appkami, zbytočne. Nejakú reminder appku nepotrebujem, stačí pracovať s kalendárom…
Mna by zaujimali nejake dobre kaloricke tabulky...? 🙂
Mna by zaujimali nejake dobre kaloricke tabulky...? 🙂
@larinka552 no predsa Kalorické tabuľky 😀
vsetky co nam su pre mna uzitocne. inak by som ich vymazala.
napr. vyhladavac uschovni batziny.
mam ich asi 100

Zijem v zahranici a na telefonovanie na SK,pouzivam Rebtel.Za 7€ mesacne,neobmedzene volania.Pred tym, som pouzival Skype,zial skoncil..