Váš obľúbený seriál
Ahojte. Ktorý je teraz váš obľúbený seriál? U mňa Kukačky a Mama na prenájom. V minulosti sa mi páčili Slovania. #serial
@jahodka11 presne tieto aj ja
Mash, gilmorky. To sú moje srdcovky, tie môžem pozerať dookola. Z tých nových už "klasika" Stranger things, Squid game, Mindhunter, Černobyl, Dámsky gambit. A fičíme si doma na minisériach a dokumentoch o masových vrahoch. Slovenským seriálom nedávam ani šancu. To je všetko hnoj na jedno kopyto...
@gladiola25 Fringe
Greys anatomy
The OA
Dark matter
House of cards
The crown
Fringe bol topka
Moja topka stále ešte od teen čias sú čarodejky, tbbt môžem donekonečna kukať a svk druhá šanca a ešte tru calling ale tiež to sekli takže veľa dielov nie je aaaaa mega top vec pre mňa manifest
@gladiola25 my teraz frcime na serialy Prumernakovi na nove fun, inak zo slovenskych Klamstvo, Dunaj, Mama na prenajom
@gladiola25 ja mam rada nase serialy.. nemusia mat super uzasny dej s neskutocnymi vykonmi.. ale oddychnem si pri nich.. Dunaj je top momentalne, ale aj Toskanska vasen, Monk, Priatelia, Krok za krokom, Chlapi neplacu, Kukucka, Sila lasky, 7heaven, Burlive vino a potom veela dobrych starych inscenacii vacsinou na 2ke
Nikto ešte nespomenul Tajné životy, Hniezdo a pokračovanie Priznanie. Boli vysielané na jednotke, (Tajné životy teraz každú nedeľu v repríze). A kto tvrdí, že slovenské seriály sú zlé, asi tieto ešte nevidel 🙂
@gladiola25 Zahraničný Doktor z hôr pozerám rada.
Tenkrat poprvé, Sexuálna výchova 🤌🏻 (netflix)
Môj najnovší objav - Doom patrol
Z detektívok Monk, Mentalista, Poirot, Slečna Marpleová, Columbo...
Inak Star Trek, TBBT, Mladý Sheldon, Krok za krokom (série s Codym) - to si pozriem kedykoľvek.
Kosti, odložený prípad, ficala som na beverly hills 90210 😂. Skoro každú telenovelu.
@gladiola25 kľudné na odreagovanie a casto s nostalgiou spomínam na moje mladé časy 💖Priatelia, Frasier, Murphy Brown, Xena, Monk, Matlock, My všichni školou povinní, Domček v Prerii, Anna zo zeleného domu, Dr.Quinn
@gladiola25 MASH, Priatelia, Sex and the city, Supernatural, Greys Anatomy ,Outlander, Hviezdna brána, Sanitka(pôvodný seriál,nie nový), Gilmore girls..
The Big Bang Theory, Young Sheldon, Wednesday, The Great, Maid Sk: aktualne Klamstvo, stare Hod svistom, Svet podla Evelyn Cz: O me se neboj
Vypravej
@gladiola25 ešte som zabudla kultový Star Trek - Nová generácia 🙂
Momentalne: The Last of Us
Predtym: Peaky Blinders, Boardwalk Empire, The Catch, Dexter, True Detective, Fargo, American Crime Story, Ray Donovan, Sherlock, Trust, Breaking bed, Homeland, Twin Peaks, The Killing, Luther, The Blacklist, Mindhunter, Mad Men, The Handmaid's Tale, Boardwalk Empire, Black Mirror, Halt and Catch Fire, Ozark, Game Of Thrones, Greys Anatomy, Walking Dead, Fear the Walking Dead, Westworld, Stranger things, The Following, Ozark
@oliviakatka sexuálna výchova bola skvelá ☺️ tenkrat poprvé je tiež netflix? Ešte fajn bolo Sexify. Trošku zvláštne, ale zasmiali sme sa. Je to poľský seriál.
@sheratan how not to live your life 👍 haha, moze byt, black books tiez 🙂)
este pridam IT crowd
ja si teraz zas ficim na korejskych romantickych dramach/komediach/fantasy :D odkedy som to zapla, neviem sa preladit na nic ine/uz asi rok 😎/
takze ak by ste hladali este nieco nove- crash landing on you, secret garden, my liberation notes, scarlet heart ryeo.. ... ❤
The haunting of hill house, peaky blinders
Ale zato pozriem sem tam aj nieco turecke😁😁
The Chosen
Joan z Arkadie
Doktor z hôr, Na krok od neba, Druhá šanca

V minulosti Priatelia, Beverly Hills 90210, Slovania, Nemocnica, ale ta ma uz prestava bavit, paci sa mi Mama na prenajom, a historicky Dunaj, a este rada kuknem Megan a Harry aj 3x.🙂