Viagogo
Ahojte, ma niekto prosím skúsenosť s touto stránkou na predaj lístkov? Popravde som si recenzie prečítala až po zakúpení lístku…
Budem rada za každú skúsenosť.
@prhlavka ahoj ano vsetko bolo v poriadku🙂 listky neboli falošne a koncert sme si uzili.volali mi dokonca dva krat z viagogo ze ma ubezpecuju ze sa na koncert dostanem a ze po novom vraj maju nove podmienky a pustaju peniaze predajcovi az ked sa dostane kupujuci na koncert. cize im je uz na dve veci predavat dva krat tie iste miesta lebo by peniaze nedostali a este by dostali ak pokutu
Ahojte, my sme práve nakúpili cez viagogo vstupenky na Coldplay. Až potom som si prečítala tieto skúsenosti. Píšu nám, že vstupenky prídu v deň koncertu. Volali sme tam, povedali, že ich môžeme predať, peniaze vrátiť nechcu. Banka nám veľmi nepomohla. Ako ste postupovali vy? Prosím poraďte mi.
@michaela4242 Ahoj my sme kupovali takto na Beyonce a nastastie nam prisli listky cca 3dni pred koncertom.mala som obrovsky stres ci niesu falosne ale ubezpecovali ma na call centre ze niesu a podla novych pravidiel predavajucemu uvolnia nase penoaze az ked sa na koncert dostaneme. trpla som az do poslednej minuty pred turniketom ale nastastie listky boli uplne v poriadku a koncert sme si užili🙏🏻
@michaela4242 snad mas ponucenie, ze recenzie treba pozerat pred nakupom
@liz_lemon áno, mám veľké ponaučenie a myslím, že to viem ja sama. Akurát neviem, na čo je táto tvoja hlúpa poznámka dobrá. Sama vidíš, že viacero ľudí sa nechalo nachytať. Na čo je tvoj komentár dobrý??! Ako si nám chcela pomôcť?! Nieje ti hlúpe byť taká arogantná voči ostatným ludom?!!
@lydiaku ďakujem, my mame uvedené, že lístok ma byt doručený v deň koncertu. Takze budem dúfať, že to tak bude a dostaneme sa aj dovnútra.
@michaela4242 co na mna utocis? ty si sa nachytala, hnevat sa mozes len a len na seba, a banka ti tiez nepomoze, precitaj si podmienky Viagogo, ale tie si si tiez mala precitat pre nakupom
a dalsiu vec, ktoru si sa naucila, ze platba kartou sa neda nijako zastavit
@liz_lemon už povieš aj niečo užitočné ? Alebo ti to robí dobre hejtovat ľudí ?
@michaela4242 nieje začo , drzím palce! ja som niekolkokrát komunikovala aj s pracovnikmi call centra aj maily a hned reagovali. pred par rokmi to fungovalo tak ze vymyslali priekupnici a rovnaký listok predavali viacerí ludom. Teraz po Novom je to tak , ze viagoggo uvoľní lístok až vtedy ak obdrzíš vstupenky .cize pre priekupnikov to nieje zaujimave lebo ak by zistili ze jw listok falosny alebo uz predany neposlu im peniaze.tak nemaj obavy a uzi si koncert. daj potom vediet.🙂
@liz_lemon pani zlatá, chodte sa vy radsej venovať sebe a svojej rodine ako tu vypisovať komentáre ktoré nijako nikomu nepomôžu. Pekný deň🙏🏻 trošku porozmýšlajte či ten Váš komentár bol taký nutný, alebo si proste myslíte že môžete lebo ste inkognito za telefonom a nikto Vás aj tak nepozna. ale v realnom živote by ste držala jazyk za zubami. peace
@lydiaku ďakujem krásne, veľmi ste ma ukľudnila 🙏🏼 dúfam teda, že nám prídu a dám vedieť ako to dopadlo. 🙂
@michaela4242 ano dajte som zvedava , lebo ja ako planujem odtial este po dobrej skusenosti este kupovat. aj co mam v okoli ludi kupovali aj na sportove podujatia a v pohode. drzim palce
@michaela4242 nikdy viac kupil som si listky na toppers holandsko na 24 a 25 maja 2024 na 25 maja mi listky prišli 23 maja a listky na 24 maja neprišli letenky kúpene ubytovanie hotel zaplatený aj ked sa síce ospravedlnili a peniaze poslali za ten jeden den jednoznačne neodporúcam je to obrovské riziko a kedže som si recenzie prečital včas ale žial až po zakúpení tak som sa bleskovo poistil a kúpil som cez inú a férovu spoločnost čo bolo obrovské štastie a správne rozhodnutie
@michaela4242 súhlasím cez viagogo mám vlastné ponaučenie viagogo je hop alebo trop nikdy nikdy viac
@michaela4242 ahoj. Ja som tiež kúpil lístky na Coldplay do Viedne na 21.8. Cez Viagogo, tiež som v strese či prídu. Neviem prečo v deň koncertu.
Dobrý deň, môžem sa opýtať. Kúpila som lístky na Taylor Swift do Viedne cez viagogo. Napísali, že lístky prídu 22.7.2024 a stále neprišli. Koncert má byť 9.8.2024. Ďakujem
@dinosaurus16062006 aj My máme Taylor Swift ale do Varšavy túto sobotu a lístky sme kúpili cez poľskú spoločnosť, ale prišli načas do mailu presne 2 týždne pred koncertom. Skúste im napísať, cez Viagogo sme mali lístky do Prahy na Backstreet Boys a všetko bolo úplne v poriadku.
@dinosaurus16062006 Ahoj, prišli ti vstupenky? My máme na 10teho a ešte nič. Dík za odpoveď
@zuzanamarek Ahoj, dostali ste sa v pohode? Kedy vám prišli lístky?
@dufman my sme boli vo Varšave, takže sme sa v pohode dostali. Tak mi je ľúto všetkých Vás čo ste mali ísť do Viedne, strašne ma to mrzi😭
@dufman My sme sa v sobotu chystali aspoň pred štadión, aby sme si to zopakovali....no strašne ma to mrzí...
@zuzanamarek je to hrozné. Chorá myseľ, čo chce niečo také spraviť. V konečnom dôsledku som rada, horšie by bolo, ak by sa im niečo také podarilo. 🍀
@dufman jasné hlavné je,že sa nikomu nič nestalo, len je to smutné v akom svete žijeme...
@michaela4242 lístky na coldplay prídu všetkým až den pred konaním koncertu. My sme kupovali cez oficiálnu stránku v prvej vlne predaja lískov a pri prihlásení do mojho konta mi vypisuje, že "qr kód sa zobrací deň pred koncertom"
. Mne ukazuje že možno budú 15.8., no pred včerom ukazovalo na 13.8. Počítam že to budú každý deň posúvať 🤨
@roxy už aj nám ale vďaka za info 🙂
@michaela4242 tak je super, píšu Vám že QR kód bude odblokovaný v dostatočnom predstihu? Lístky mate s Ticketmaster? Mal som čo robiť aby som ich vôbec otvoril, keďže Slovensko túto stránku nepodporuje, musel som ísť cez Českú stránku.
@maco30 lístky sme kúpili na viagogo a registráciu na ticketmaster, a tiež nám zobrazuje zablokovaný QR kód. Vraj sa zobrazí tesne pred koncertom.

Vsetko dobre dopadlo, listky boli v poriadku,koncert sme si uzili 😊