icon

Video o učiteľke z Budče šokuje verejnosť

vierkainka
11. jún 2024

Ženy ahojte.
Videli ste to video o tej učiteľke z MŠ,ktora doslova drme,taha a bije to malé dievčatko?😔💔💔💔😢Ja som to videla teraz.. su 2 videá o tom na FB a plačem.....neubranila som sa slzám...je to hrozné....Velmi mi bolo ľúto toho dievčatka 😔😔😔Taka drobná,satocky mala a tak strasne ju ta učiteľka tahala za vlásky 😭😭😭😭

Strana
z10
klip0
14. jún 2024

@lenqua_12325 ono zas nemyslím že pôjde tak ľahko o dom ďalej. Tam nieje nedostatok ucitelov ako v ba. A s touto skúsenosťou na ktorú jej prídu ak sa sama neprizná to nebude mať ľahké

monnci2226
14. jún 2024

@klip0 ak by som bola na mieste rodicov toho dievcatka velmi vazne by som zvazovala ze podam trestne oznamenie na ,,pani ucitelku,,.

lenqua_12325
14. jún 2024

@klip0 zaslúžila si to sama.
Nech sa len takto odhalia aj ďalšie.

simona20201309
14. jún 2024

@kristiii nie, toto nie je ospravedlnenie. Učiteľka mala toho problémovej žiaka riešiť zavčasu. Učiteľka ktorá sa nechá dokopať 6r chlapcom a ešte sa k tomu rozplače ma so sebou problém a nie som si istá ci zvláda svoju prácu. Toho chlapca trebalo riešiť oveľa skôr a nie týmto ospravedlniť ze ak potom učiteľke prasknu nervy tak sa netreba čudovať.
Učiteľke nemôžu prasknúť nervy tak ze fyzicky útočí na dieťa. V žiadnom prípade a za žiadnych okolností.

marsmykkok
15. jún 2024

@klip0 no práve že v tomto kraji nie je nedostatok učiteľov. To ma najviac šokuje, že kto a prečo ju tam držal 6 rokov ak bola nespokojnosť s jej správaním k deťom? Je známa niekoho kto je zriaďovateľ, z vedenia škôlky alebo z učiteľov? Toto je proste Slovensko, niekto si urobí školu a danú prácu ani nedostane šancu robiť lebo nemá známosti, niekto má známosti, dostane prácu a doživotné miesto hoci porušuje pracovnú náplň a sú na neho sťažnosti, ale je neohroziteľný. Toto je na tomto prípade najväčší hnus pre mňa. Keby nebolo video a škandál z toho, tak pani učiteľka má neohroziteľné miesto do dôchodku a nikoho netrápi, že rodičia sa na ňu sťažujú.

kristiii
15. jún 2024

@simona20201309 toho chalana riešilo 6 učiteliek celé 3 roky, každá bola rada, keď sa ho po roku zbavila. Keby si poznala jeho tatka nebola by si taká múdra 🙄 Ale jasné, na mobile je každý najmúdrejší. Btw. ja som nikde nespomínala fyzický útok učiteľky na dieťa, neviem načo to miesas do odpovede na moju adresu.

zuzana76
15. jún 2024

@simona20201309 taka ucitelka nema problem sama so sebou, taki ziaci a rodicia realne su medzi nami a cloveka, ktory je slabsi, citlivy, tak to dokaze naozaj zlomit, Ucitelka si vybera svoje zamestnanie bud vo veku 15 rokov ( stredna pedagogicka skola), alebo 19 rokov (VS), v takom veku nie je clovek na mentalnej urovni posudit, co ho caka o 20 rokov. Ja som studovala pred 30 rokmi, ked neexistovala takato agresia zo strany deti voci ucitelom. Takze ja na stare kolena studujem nieco ine, aby som zo skolstva mohla odist, ucit ma bavi, ale narastajuca agresia zo strany deti a rodicov je pre mna konečná. Ucitelia nemaju paky ako take deti zvladat, neexistuju ziadne techniky, ako zvladnut dieta, ktore nema ziadnu vychovu, je agresivne a nezvladatelne. V minulosti boli taketo deti v inych instituciach, dnes ich daju do triedy 28 ziakov, kde su deti aj s poruchami ucenia, spolu s autistickymi detmi a jeden ucitel na to vsetko, sem tam nejaky asistent, ktory ale nema ziadne pravomoci, je tam zvacsa len pre to jedno dieta, ku ktoremu je priradeny.

simona20201309
15. jún 2024

@zuzana76 mam iný názor.

zuzana76
15. jún 2024

@simona20201309 ja ti ho neberiem, ja mam svoj a odpracovanych 25 rokov v skolstve, takze viem posudit zmenu

vevesh
15. jún 2024

@lavender94 respektujucu vychovu mozes uplatnit len u urcitych deti- takych, ktore maju vrodeny respekt k autorite, nie su moc aktivne a nemaju zaujem testovat hranice do extremu, by som povedala,len tak trosku vyjst z ich konfortnej zony. A tak ako sme kazdy iny charakter, tak potrebuje aj kazde dieta iny pristup. Su deti, ktore respektujucou vychovou "dobre" vychovas. A su deti, na ktorych respektujucou vychovou pohoris- a tym ta jedna obcasna po zadku "ukaze spravny smer". A ak to nezaziju, mas urvate tornado z retaze, co znici vsetko, kadial prejde....

lavender94
15. jún 2024

@vevesh vieš čo nechcem písať, že nesúhlasím, ale mám skúsenosť, že zatiaľ som každého “prevychovala”. Mala som na prázdniny už viacej deti a niektoré fakt že tornáda. A zabralo. Doma su takí ako im dovolia, ale u mňa už vedia, čo sa smie a čo nie. A neviem či to je mojim prístupom, alebo tým, že sa im venujem ale funguje mi to.

Strana
z10