icon

Video o učiteľke z Budče šokuje verejnosť

vierkainka
11. jún 2024

Ženy ahojte.
Videli ste to video o tej učiteľke z MŠ,ktora doslova drme,taha a bije to malé dievčatko?😔💔💔💔😢Ja som to videla teraz.. su 2 videá o tom na FB a plačem.....neubranila som sa slzám...je to hrozné....Velmi mi bolo ľúto toho dievčatka 😔😔😔Taka drobná,satocky mala a tak strasne ju ta učiteľka tahala za vlásky 😭😭😭😭

candii
12. jún 2024

Učiteľka si takéto správanie voči dieťaťu nesmie dovoliť. Raz som videla ako učiteľka išla a vycapala chlapca .. no ja som jej dala. Dieťa je bezbranné a ona ju tam ťahala ako handru a neviem či som dobre videla ale vyzeralo to že ju aj ťahá za vlásky. Ja byť jej matka prídem tam, dám jej 10 sekúnd na to aby mi vysvetlila prečo sa tak hrubo správala k môjmu dieťaťu a potom by som jej ja ukázala to isté či by sa jej to páčilo, keby ju niekto ťahal za vlasy a hádzal s ňou ako s handrou. Keď nemá na to nervy nech ide vykladať tovar alebo za pás.

simona20201309
12. jún 2024

Komentáre ste si mazali samé alebo admini?

simona1306
12. jún 2024

@jazzy03 v pohode, kludne sa ohrad, ked to ma nejaku uroven, a nikoho hrubo neurazas ... za mna je ale velka urazka tvrdit, ze moje dieta nepozna lasku a boji sa ma, a niekto ho lutuje lebo ma matku tyranku ....

katka700
12. jún 2024

@jamimo S tou fotkou je to trochu prehnane, nemyslíš? Keby ťa fotili s tak dlhou expozíciou tiež by si nevyzerala najlepšie 😆

lavender94
12. jún 2024

@zuzulka558 odpadla som😂 ale tak toto nie je rešpektujuca výchova, to je proste mámvpičizmus. Rešpektujúcou výchovou sa dajú vychovať normálne slušne deti, ktoré sa vedia správať. A to ma potom mrzí, že su rodičia, čo maju na háku akúkoľvek výchovu, alebo nepochopia koncept a idú na to štýlom “decko môže všetko a samé sa to nejak vykryštalizuje” a zamieňa sa to s rešpektujúcou výchovou.

katka700
12. jún 2024

@vierkainka Chúďatko dievčatko. Dúfam že rodičia ju zobrali k lekárovi, odfotili modriny a vytrhane vlasy a podali trestné oznámenie.

zuzulka558
12. jún 2024

@lavender94 ja neviem aká lebo ich je už veľa 😅😅 ona im dovolí aj hokejky hádzať do vzduchu a vidí v nich pánov sveta,, cez prechod som ju zažila poďte auta zastavia, mňa skoro je. lo, oni na druhej strane a ona inde, najstarší ma 8 a ten druhy skolkar, proste pre nich sa poserme,, že rešpektuje ich aký sú 🤮

klip0
12. jún 2024

Baby čo sa tu dialo a písalo že toľko pomazanych komentárov ?

klip0
12. jún 2024

Gubka2023 má dokonca zmazany účet. To čo tu bolo ?

estellas
12. jún 2024

@klip0 Fúha, neviem že by admin MK zrušil profil ?

danielahamar
12. jún 2024

@klip0 zmazané sú asi tie, kde boli videá hlavne, ale ako pozerám svoj príspevok, ten ostal, takže to asi v tom nebolo

klip0
12. jún 2024

@danielahamar ja som pochopila že tu boli urážlivé komentáre ako čítam tie čo tu ostali.

klip0
12. jún 2024

@estellas vyzerá to tak že ano

lienka.7
12. jún 2024

@vierkainka a aké sú dôsledky? Riesi sa niečo? Ci len búrka v pohári vody...

miskakyska
12. jún 2024

@klip0 začala dosť vulgárne písať..profil si zmazala sama,jej príspevky zmazal admin ... začala som nadobúdať pocit, že to ona slečna z videa 😁

vierkainka
autor
12. jún 2024

@lienka.7 neviem vôbec.....tiez cakam na nejaké info....dnes som nestihla ani správy pozrieť tak ani to neviem ci to tam bolo....teraz pozeram komentáre ci niekto nevie ako to pokračuje...🙄😔

vierkainka
autor
12. jún 2024

@katka700 netuším....ale urobili by dobre,ak by to takto riešili.Tu osobu treba zastaviť,nech uz neublíži žiadnemu dieťaťu.

kristiii
12. jún 2024

@candii ja som zase na vlastné oči videla ako synov spolužiak z predškolskej doslova dokopal učiteľku, lebo nechcel ísť poobede von s ostatnými deťmi. S plačom v očiach mi vravela ako je rada, že ho nejakým zázrakom vzali do školy, lebo ďalší rok by s ním nevydržala, radšej by dala výpoveď. A to bola skvelá učiteľka, ktorú môj syn aj ostatné deti zbožňovali. Takže nie vždy treba súdiť na základe jedného "videnia". Ja som toho chalana poznala aj mimo škôlky, z ihriska a pod., vždy sme sa mu radšej vyhýbali.. Keby ju nepoznám, tiež si poviem, že neschopná učiteľka, čo si nevie poradiť s jedným dieťaťom..

jamimo
12. jún 2024

@katka700 už som sa k tomu vyjadrila... môže byť. Sebareflexiou musíme však priznať, že veľa šťastia, radosti, pozitívnej energie a prajnosti slovenský národ v sebe nemá. To ti povie každý turista= oduté ksichty, málo úsmevu, večné hundranie...
S vetou, že sme prajní národ som nikdy nesúhlasila. Keď bude v živote platiť= Keď sa má môj sused dobre, aj ja sa mám dobre, tak potom👍 Stále však platí : Homo homini lupus. 🤷‍♀️

candii
13. jún 2024

@kristiii vyjadrili sa rodičia a obyvatelia Budče , že s tou učiteľkou majú problém. Pravdepodobne takýto incident nebol prvý krát. Nehovorím, že nie sú deti, ktoré rodičia nezvládajú a nemajú dostatočnú výchovu ale násilie určite podporovať nebudem aj keby sa jednalo o neprispôsobivé dieťa. Myslím že ako učiteľ musí mať nejaké páky a dieťa napríklad vylúčiť aj keď sa jedná o predškolaka. Alebo navrhnúť umiestnenie pre takéto neprispôsobivé deti. Na škole máme chlapca tiež takého čo šikanuje iné deti a fyzicky im ubližuje. A vedenie školy ho chce presunúť do zariadenia. Aj keď nechápem čo také dieťa musí mať za výchovu keď toto robí 🫣

kristiii
13. jún 2024

@candii ja som sa absolútne nevyjadrovala k prípadu v Budči, iba k tvojmu raz som videla...

mimi1988
13. jún 2024

Našťastie sa to rieši dnes je to na titulke Nového Času včera to bolo na Topkach..učiteľka si vzala dovolenku ci pnku ... vraj je na ňu veľký nátlak preto tak jej treba...

candii
13. jún 2024

@kristiii tak k tomu čo som videla, chlapci chytali nejaký krik s kvetmi a učiteľka nabehla vycapala ich. Po konfrontácií so mnou to aj povedala že to nemajú čo chytať. Toľko k tomu, mohli mať možno 4 roky. To mi prišlo cez.

lenqua_12325
13. jún 2024

@mimi1988 len či ju zaujíma aj to, aký tlak cítili tie deti pri jej správani. No chuderka.
Pošlem jej balík vrevkoviek. 😀

vierkainka
autor
14. jún 2024

Viete niekto ako pokračuje tento prípad?😢

candii
14. jún 2024

@vierkainka ja mám info od obyvateľov Budče, ktorí sú moji známi že pani učiteľka dostala hodinovú výpoveď . .

danielahamar
14. jún 2024

@candii ale toto nie je riešenie,keďže robotu si nájde inde😔 verím,že sa to rieši dalej

candii
14. jún 2024

@danielahamar viac žiaľ neviem 🤷🏼‍♀️

lenqua_12325
14. jún 2024

@candii veľmi slabý trest akože. Pôjde o dům dál.