Video o učiteľke z Budče šokuje verejnosť
Ženy ahojte.
Videli ste to video o tej učiteľke z MŠ,ktora doslova drme,taha a bije to malé dievčatko?😔💔💔💔😢Ja som to videla teraz.. su 2 videá o tom na FB a plačem.....neubranila som sa slzám...je to hrozné....Velmi mi bolo ľúto toho dievčatka 😔😔😔Taka drobná,satocky mala a tak strasne ju ta učiteľka tahala za vlásky 😭😭😭😭
@gubka2023 už??No chválabohu...sice je to veľmi veľmi smutné video,ale nech sa zdiela čo najviac....nech to vidi co najviac ľudí.....nech učiteľku neminie trest!!
@vierkainka dufam ze sa to dostane aj k polícii a hoci aj ba ministerstvo školstva
@vierkainka Treba to riešiť s nadriadenými, aj s políciou.
Tá pani ktorá natáčala nič neriešila ?
Nekontaktovala nikoho ?
@estellas neviem vobec neviem...tu píšu v komentároch,ze to bola pani ktora vencila psa a zachytila to na telefón celý tento incident
Vie sa už meno tej učiteľky?
@vierkainka Tak keď to zdieľalo veľa ľudí tak sa to dostane už dostane mozno k nadriadeným tej učiteľky, aj k polícii. Aj iní sa sťažovali na učiteľku.
Meno tam nepíšu.
https://www.facebook.com/share/v/eRmg4oGXsYixTYxP/
Tu je link na video baby
Pozrite si aj ďalšie videá tej pani, nieje jedno s týmto dievčatkom z dneška
Na poziciu ucitela, vychovavatela, ci asistenta by sa mali robit povinne psychotesty....a bude horsie. Lenze ludia si neuvedomuju suvislosti a ked vyjde na povrch takato spicka ladovca, tak su zhrozeni...chuda deti, ak si toto ucitelka dovolila na verejnosti, tak si trufam povedat, ze za dverami skolky robila len horsie.
Najlepšie nech sa to dostane do médií, nech to je odstrašujúci príklad pre tie učiteľky ktoré toto a mnohé horšie veci robia
@klip0 ja už ďalšie nezvladnem pozrieť.....😭😭😭💔💔💔
je to mala dedina, urcite to uz ma riaditelka, rodicia aj starosta - je to hanba a budu to riesit.
netahala by som do toho influencerov a pod, ani netreba dalsich 482 podani na policiu ani obvinovanie psickarky, preco nezasiahla. ako som pisala, je to mala dedina, vedia to tam na 100 oercent uz vsetci.
1. Chyba mi k tomu videu komentár od dotyčnej, ktora to natáčala, či tu učiteľku zastavila a či sa ozvala. Či to aspoň ohlásila zriaďovateľovi, riaditelke.. Hlavne, že je to na FB a polka Slovenska to videla skôr, ako dotknutí rodičia..
2. Na videu sú aj iné učiteľky, minimálne jednu som zahliadla. Podľa nich bolo v pohode správanie sa kolegyne? Byť to dievčatko moje dieťa, riešim to tiež.
@klip0 Ja ako rodič by som určite nechcela, aby to riesila nejaká influencerka, médiá, FB.
@ukulela Samozrejme že vedia. Lebo psickarka namiesto toho, aby otvorila ústa a zakročila, resp. Aj poslala video rodičom, potom riaditelovi škôlky a zriaďovateľovi, to vycapila verejne na sociálne siete (ak to všetko urobila, beriem späť, ale predpokladám, že poradie bol Facebook, potom moooozno zvyšok)
@ukulela budu to riešiť ....dufam ze sa to neututle,alebo ze to neskončí iba nejakym napomenutim.Takato osoba nema co naďalej byť v kontakte s deťmi....ktovie koľkokrát uz deťom ublížila 😢💔
... plus na videu su aj ine ucitelky. to tiez nepovazujem za normalne ...
@oblecenie99 ano. toto nie je stastny sposob medializacie - asi ani pre to dieta a rodicov. ale na druhej strane - seniorka - pani podla mna nevie celkom vyhodnotit dosah socialnych sieti (ako moja svokra).
@oblecenie99 to máš pravdu, ani ja by som nechcela. Na druhej strane takýchto učiteliek je veľa. Každý v okolí máme aj takúto učiteľku a ani o tom nevieme. Čím viac "rozruchu" spraví toto video tým väčšia šanca že sa viac a viac takýchto učiteliek zľakne a bude sa správať lepšie. Aspoň na čas
@ukulela tie iné v podstate možno ani nevideli čo sa deje, keďže mali na starosť hlavne deti pred sebou a pozerali na ne. Kľudne si mohli úplne nevšimnúť čo sa deje.
Na druhej strane určite to nebolo prvé takéto chovanie tejto učiteľky a možno to považujú za normálne tak nezasiahli. To nevieme. Ale.kludne to mohli nevidieť
A keď robí toto na ulici tak nechcem vedieť čo robí s deťmi keď je sama
@klip0 podľa komentárov na FB, je také správanie u tej učiteľky bežné a už dávno nemá čo hľadať v tej škôlke. Ale ak to nikto nedá na políciu, tak nikto s tým nič nespraví a len sa všetko tutle.
@danielahamar to vážne? Pre mamičky z Budče je toto štandard? Tak po tomto videu sa ta sprostá krava môže postavit tak jedine za výčap.... tam môže ťahať za vlasy ozranov z krcmy
Ona si už v školstve neskrtne

@netti87 verim ze sa dozvedia...ma to už stovky zdieľaní.....