icon

Vrátenie oblečenia do Temu

letfenixa
2. júl 2025

Ahojte, viete mi poradiť, ako vrátiť oblečenie do Temu? Ďakujem

stellarstar
2. júl 2025

@letfenixa včera tu jedna riešila na steen, zadaj do lupy temu možno este nájdeš

nyusika
2. júl 2025

@letfenixa
😀 😀 😀 😀 😀

tu je niekto posadnuty touto TEMU temou ?
uz tretia za posledne dva dni

k otazke - zisti si, ci tvoj predavajuci podporuje vratenie par eurovej polyesterovej handry (alebo niecoho podobneho), potom postupuj podla in strukcii napisanych pri objednavke.

Nemas za co

letfenixa
autor
2. júl 2025
@nyusika

@letfenixa
😀 😀 😀 😀 😀

tu je niekto posadnuty touto TEMU temou ?
uz tretia za posledne dva dni

k otazke - zisti si, ci tvoj predavajuci podporuje vratenie par eurovej polyesterovej handry (alebo niecoho podobneho), potom postupuj podla in strukcii napisanych pri objednavke.

Nemas za co

@nyusika no jo, kolegynina 80-ročná teta si vedela objednať, ale vrátiť nevie. My odtiaľ neobjednavame, tak som sa skúsila tu opýtať. Čiže cez jej účet to treba.

rachel36a
2. júl 2025
@letfenixa

@nyusika no jo, kolegynina 80-ročná teta si vedela objednať, ale vrátiť nevie. My odtiaľ neobjednavame, tak som sa skúsila tu opýtať. Čiže cez jej účet to treba.

@letfenixa cez objednávku nech si naklil ze chce vrátiť, ak je to kvôli kvalite, alebo nesedia rozmery, tak do 10e refunduju bez hutnosti tovar vratit

kratucka
2. júl 2025

treba to tam tusim aj nafotit, ale je tam moznost bezplatneho vratenia tusim ze spsko sa to posiela spat.

lindusss2016
2. júl 2025

@letfenixa treba len podporovat temu, shein, ali a ine cinske nechutnosti 🙈 potom sa cudujeme, ze sa nam tu nedari. Miesto toho, aby si ludia priplatili za kvalitu a aj sluzby ako vratenie tovaru a pod., tak vsetky nase peniaze posielame do ciny... V konecnom dosledku tam za tie handry utratite rovnako a mozno aj viac ako tu za kvalitny tovar, co mi vydrzi roky rokuce.

sisska96
2. júl 2025
@lindusss2016

@letfenixa treba len podporovat temu, shein, ali a ine cinske nechutnosti 🙈 potom sa cudujeme, ze sa nam tu nedari. Miesto toho, aby si ludia priplatili za kvalitu a aj sluzby ako vratenie tovaru a pod., tak vsetky nase peniaze posielame do ciny... V konecnom dosledku tam za tie handry utratite rovnako a mozno aj viac ako tu za kvalitny tovar, co mi vydrzi roky rokuce.

@lindusss2016 no ani tu není kvalita. lebo všetko je z Číny len s príplatkom

lindusss2016
2. júl 2025
@sisska96

@sisska96 tak nakupujes v zlych obchodoch...

maranco
2. júl 2025
@letfenixa

@letfenixa kolegyni pripomeň nech si teta nastaví nízke limity na internetové platby kartou a notifikácie o platbách kartou
viem o dvoch senioroch že im banka VÚB nastavila 3000€ na deň a poštová banka 500€ na deň aj keď nikdy nekupovali na nete

aby ju náhodou niekto neokradol o vysoké sumy

bol som minule u 80+ seniorky niečo nastaviť v mobile a učil ju používať jednu appku a v mobile mala nainštalované Temu, tak sa pýtam že či objednáva z Číny tak že áno

ale keď som ju chcel naučiť ako si dobije mobilný kredit cez internet aby nemusela chodiť na poštu tak to nie, ona kartu nepoužije 🙂

sisska96
2. júl 2025
@lindusss2016

@sisska96 tak nakupujes v zlych obchodoch...

@lindusss2016 ale nebuď naivná

lindusss2016
2. júl 2025
@sisska96

@lindusss2016 ale nebuď naivná

@sisska96 nie som naivna. Kupujem znacky, ktorych povod poznam. Dobry material rozoznam uz na prvy pohlad. O kvalite sitia ani nehovorim. Ved prezrad, ktora nasa znacka sa vydava za znacku a iba robi priekupnika?

anonym_cc4402
9. júl 2025

Nie je nad to keď autor položí otázku a ženské z koníka nevedia čítať ani odpovedať na to čo sa pýtal , len kktiny okolo riešiť 🙏

nyusika
9. júl 2025
@sisska96

@sisska96 to, že je niečo z Číny ale neznamená, že je to šmejd.
Aj v Číne vedia vyrobiť kvalitnú vec - dôležité sú použité materiály a technológie.

Takže pre všetkých fanúšikov polyesteru a fejkov - skúste iný argument

nika523
9. júl 2025
@anonym_cc4402

Nie je nad to keď autor položí otázku a ženské z koníka nevedia čítať ani odpovedať na to čo sa pýtal , len kktiny okolo riešiť 🙏

@anonym_cc4402 presne, vždy je to tak

tripetta
24. júl 2025

V appke si spravíš refundáciu a ponúkne ti to možnosť vrátiť tovar & vytlačiť si adresu kam a cez ktorého kuriéra to poslať naspäť. Zanesieš to do kuriérskej spoločnosti a čakáš až to dorazí tam kam má. 1 vrátenie poškodeného tovaru som už vybavil, ide to ľahko a bez problémov. Akurát kupón ti nevrátia, peniaze však áno. Refundácie v Ali/Temu považujem za bezkonkurenčné. Ide to ako po masle (na rozdiel od našich eshopov).
Viem, že staršia téma, ale ak by niekto riešil vrátenie, smelo do toho. Ale musí to mať dôvod (poškodenie a pod.).