icon

Vysoká škola v údajoch na Facebooku

6. jan 2022

Baby .chcem sa spýtať len či nie je to divné.
Všimla som si u pár priateľov na Facebooku takéto niečo, preto sa spýtam .Viem že ty ľudia nemajú vysoký školu žiadnu a viem že keď šli na VŠ tak po roku ich vyhodili alebo skončili .No čo sa týka u jednej osoby to bolo takto napriek tomu má na Facebooku v profile že má tu VŠ.
Čo sa týka druhého prípadu tak tam ma že má dve vysoké školy pritom z obidvoch ju vyhodili po roku .Má tam obidve školy VŠ zapísané. Neviem mne to príde strašne smiešne ,že si niekto píše že absolvoval tu a tu vysokú/vysoké pritom ich v skutočnosti nemá .

Strana
z2
autor
6. jan 2022

@slenky jedine 👍

martinkatinka
6. jan 2022

No tak im napis a spytaj sa... Alebo priamo v rozhovore....

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
spadnutaslivka
6. jan 2022

a možno je to ako s dátumom narodenia... niekto tam dá pravý a niekto si tam naťuká hocičo ;) neviem, prečo by som do fb mala dávať svoje pravé osobné údaje

slovakboy
6. jan 2022

Treba to nahlásiť na vysokú školu. Lebo FB je verejná platforma a aj personálne oddelenia ich sledujú keď niekoho prijímajú do prace.

autor
6. jan 2022

@slovakboy no ja toto riešiť nebudem.Ked to takto beží na internete no amen. Keďže oni to majú ešte prepojené s linkedinom či čo to je (neviem presne čo je linkedin a ako to funguje) a tam tiež maju tie školy dokonca že pracujú v Tom obore v zahraničí 🤦🏻‍♀️ ..skôr by to mali nejako sledovať tieto stránky alebo čo a dať si to do poriadku . To dnes si môže kazdý napísať hocičo už na ten internet

spadnutaslivka
6. jan 2022

@slovakboy tak by mali urobiť trošku pretras na personálnom. Profil človeka o ňom síce svedčí, ale určite by som "osobné údaje" z neho nebrala za hodnoverné.

spadnutaslivka
6. jan 2022

Kedysi možno bol FB niečo váženejšie, ale dnes je to už len slušnejšia verzia "pokecu". Teraz sa za vážny považuje LinkedIn, uvidíme, ako dlho to vydrží 🙂

autor
6. jan 2022

@spadnutaslivka rozumiem. Keby tých ľudí nepoznám tak im aj úverim toto všetko

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
6. jan 2022

@viestta ja furt nechápem prečo ty riesis moju tému 🤦🏻‍♀️

monka105
6. jan 2022

To je rovnaké, ako keď si niekto napíše do profilu, že je absolvent Vysokej školy života, pracuje v Gucci, Luis Vuitton a podobne. 🤷🏻‍♀️😄

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2