Vysoká škola v údajoch na Facebooku
Baby .chcem sa spýtať len či nie je to divné.
Všimla som si u pár priateľov na Facebooku takéto niečo, preto sa spýtam .Viem že ty ľudia nemajú vysoký školu žiadnu a viem že keď šli na VŠ tak po roku ich vyhodili alebo skončili .No čo sa týka u jednej osoby to bolo takto napriek tomu má na Facebooku v profile že má tu VŠ.
Čo sa týka druhého prípadu tak tam ma že má dve vysoké školy pritom z obidvoch ju vyhodili po roku .Má tam obidve školy VŠ zapísané. Neviem mne to príde strašne smiešne ,že si niekto píše že absolvoval tu a tu vysokú/vysoké pritom ich v skutočnosti nemá .
No tak im napis a spytaj sa... Alebo priamo v rozhovore....
a možno je to ako s dátumom narodenia... niekto tam dá pravý a niekto si tam naťuká hocičo ;) neviem, prečo by som do fb mala dávať svoje pravé osobné údaje
Treba to nahlásiť na vysokú školu. Lebo FB je verejná platforma a aj personálne oddelenia ich sledujú keď niekoho prijímajú do prace.
@slovakboy no ja toto riešiť nebudem.Ked to takto beží na internete no amen. Keďže oni to majú ešte prepojené s linkedinom či čo to je (neviem presne čo je linkedin a ako to funguje) a tam tiež maju tie školy dokonca že pracujú v Tom obore v zahraničí 🤦🏻♀️ ..skôr by to mali nejako sledovať tieto stránky alebo čo a dať si to do poriadku . To dnes si môže kazdý napísať hocičo už na ten internet
@slovakboy tak by mali urobiť trošku pretras na personálnom. Profil človeka o ňom síce svedčí, ale určite by som "osobné údaje" z neho nebrala za hodnoverné.
Kedysi možno bol FB niečo váženejšie, ale dnes je to už len slušnejšia verzia "pokecu". Teraz sa za vážny považuje LinkedIn, uvidíme, ako dlho to vydrží 🙂
@spadnutaslivka rozumiem. Keby tých ľudí nepoznám tak im aj úverim toto všetko
@viestta ja furt nechápem prečo ty riesis moju tému 🤦🏻♀️
To je rovnaké, ako keď si niekto napíše do profilu, že je absolvent Vysokej školy života, pracuje v Gucci, Luis Vuitton a podobne. 🤷🏻♀️😄

@slenky jedine 👍