WhatsApp

lenkavrananova
7. apr 2023

Dievcata tie čo mate whatsap ked vidim online stav u konkretneho kontaktu znamena to ze dotyčny ma ma uloženu v mobile? Viem ,že keby ma zablokoval, tak ten online stav nevidim, ale keď si ma nahodou len vymaže s kontaktov ale ja ho mam uloženeho ako je to? Mozem vidiet kedy bol online ak uz ma nema uloženu?

judit47
7. apr 2023

Nie..

Jeho stav online vidis aj ked ta nema ulozenu.

A to kedy bol online zavisi aj od toho ako to mas nastavene on..

lenkavrananova
autor
7. apr 2023

@judit47 som myslela ze teda len ked ma ma ten dotycny ulozenu ze mozem vidiet online stav dakujem za info

judit47
7. apr 2023

@lenkavrananova je to ako si on nastavi😌

lienockovo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienockovo
10. apr 2023

Ako pisala judit47. Zalezi ako to ma dotycna osoba nastavene.
Takze...staci ak mas ulozeny kontakt ty a vidis osobu, ci je online alebo nie. Len pokial by si zrusil cislo by sa ti ukazal oznam, ze cislo/uzivatel uz neexistuje. Vobec nezalezi na tom, ci ta ma druha osoba ulozenu alebo nie.
Ja osobne mam na whatsapp nastavene, ze moju profilovu foto vidia len moje kontakty a stav "naposledy online" nikto. Takze ak by si mala mije cislo (ja tvoje nie), moju foto by si nevidela a ani kedy som bola naposledy online (presny cas). Ale, ak by som bola prave na whatsappe, tak by mi pri mene svietilo online, inak by si videla len meno.
Dalsia vec je, ze ked napises spravu, niektori ludia maju nastavene, ze nevidis, ze si to precitali ;). Whatsapp ma vela moznosti, popozeraj si ich, ja ich tiez aktivne vyuzivam 👌🏼😁.
@lenkavrananova
@lenkavrananova

lenkavrananova
autor
10. apr 2023

@lienockovo dakujem za info