Zablokoval ma na WhatsApp alebo ma vymazal z kontaktov?
Doevcata ked nevidim u dotyčneho kontaktu stav kedy bol online a neda sa poslat sprava,tak si ma zablokoval alebo len vymazal s kontaktov?
Tak sa upokoj a počkaj co bude 😶
Presne tak ako píše jovka
Jedna sivá fajka znamená, že správa odoslaná od teba.. dve sivé fajky znamená že je aj doručená..
Dve modre fajky je že si to.aj prečítal..
Ak sa nezobrazuje čas kedy bol online, ak máš iba jednu fajku - si zablokovaná, je to tak aj v pravidlách používania.. ak sú dve sivé čiarky a nevidíš čas online dotyčného, tak si len nastavil súkromie..
@jana_eyre_2 ano dakujem
Mozem sa spytat - s clovekom si na whatsape nepisem. Ked na jeho meno kliknem, vidim, kedy bol online naposledy, no sucasne mi tam napise aj napr. ze nedela. A dnes je stvrtok aj vidim, ze bol onlinevteraz v stvrtok. Co znamena, ze Nedela ?
@narciska3 ze je aktivny vten den asi mne to veru dni nepise nikdy
To je že není možno online. Ja to u niektorých mám. Ale neviem ani ja.
@lulula12 Dobrý deň,viete mi poradiť,menila som si tel.čislo, nové nemá nikto... Ale včera mi prišla na WhatsApp správa z neznámeho čísla...ako je to možné, keďže som nové číslo NIKOMU NEDÁVALA??? Záhada pre MŇA,fakt🙃 Ďakujem vopred 🙏🍀
@marcela81vt cisla sa recykluju. Aj ja som nedavno v orange prisla o cislo a o 6 mesiacov ho niekomu novemu predaju....aj ty mas cislo po niekom
Prosím vás a keď mi píše hore mám normálne meno a hneď podtym napísané info o kontakte tu. A číslo tam není žiadne a keď mám niekoho iného meno, tak podtym aj pekne jeho číslo prosím vás neviete čo to môžete byť? Ďakujem

@pochod ano viem