icon

Zablokoval ma na WhatsApp alebo ma vymazal z kontaktov?

13. mar 2024

Doevcata ked nevidim u dotyčneho kontaktu stav kedy bol online a neda sa poslat sprava,tak si ma zablokoval alebo len vymazal s kontaktov?

Strana
z2
autor
13. mar 2024

@pochod ano viem

pochod
13. mar 2024

Tak sa upokoj a počkaj co bude 😶

janka_23
14. mar 2024

Presne tak ako píše jovka

jana_eyre_2
14. mar 2024

Jedna sivá fajka znamená, že správa odoslaná od teba.. dve sivé fajky znamená že je aj doručená..
Dve modre fajky je že si to.aj prečítal..

Ak sa nezobrazuje čas kedy bol online, ak máš iba jednu fajku - si zablokovaná, je to tak aj v pravidlách používania.. ak sú dve sivé čiarky a nevidíš čas online dotyčného, tak si len nastavil súkromie..

autor
14. mar 2024

@jana_eyre_2 ano dakujem

narciska3
28. mar 2024

Mozem sa spytat - s clovekom si na whatsape nepisem. Ked na jeho meno kliknem, vidim, kedy bol online naposledy, no sucasne mi tam napise aj napr. ze nedela. A dnes je stvrtok aj vidim, ze bol onlinevteraz v stvrtok. Co znamena, ze Nedela ?

autor
29. mar 2024

@narciska3 ze je aktivny vten den asi mne to veru dni nepise nikdy

helka10
28. jún 2024

To je že není možno online. Ja to u niektorých mám. Ale neviem ani ja.

marcela81vt
28. jún 2024

@lulula12 Dobrý deň,viete mi poradiť,menila som si tel.čislo, nové nemá nikto... Ale včera mi prišla na WhatsApp správa z neznámeho čísla...ako je to možné, keďže som nové číslo NIKOMU NEDÁVALA??? Záhada pre MŇA,fakt🙃 Ďakujem vopred 🙏🍀

zooeynka
28. jún 2024

@marcela81vt cisla sa recykluju. Aj ja som nedavno v orange prisla o cislo a o 6 mesiacov ho niekomu novemu predaju....aj ty mas cislo po niekom

zdeni1408
21. feb 2025

Prosím vás a keď mi píše hore mám normálne meno a hneď podtym napísané info o kontakte tu. A číslo tam není žiadne a keď mám niekoho iného meno, tak podtym aj pekne jeho číslo prosím vás neviete čo to môžete byť? Ďakujem

Strana
z2