Zablokovaný účet na Facebooku
Ahojte vcera sa mi stala taká vec, naburali mi facebook ucet a to tak, ze som dostala ziadost o priatelstvo, len som sa pozrela,ze od koho..ani som to neprijala, a uz sa mi do toho
naburali:( do par minut som mala ucet zablokovaný, pretoze dotyčná osoba nahrala nevhodný obsah , "Hrubo som porusila pravidla" este to niektorí moji priatelia videli na fb, nejake zbrane atd...a mala som zmenenú profilovu fotku na nejaku vlajku s arabským písmom. Mate skusenost s niecim podobnym?
Ako overenie osoby som uz nahrala moj doklad pre FB, stale ked sa chcem prihlasit, len tam pisu, ze ma overuju a ze mam ucet zablokovany, a ze moj ucet mozu po 30 dnoch natrvalo vymazat.
Chcela som si zalozit novy ucet, ale ani to nedovoli..predpokladam, ze z tejto IP adresy uz ani nebudem moct, kedze som blokovaná.
Mal uz niekto podobnu skusenost? Dá sa s tym vobec nieco spravit? To ma mozu natrvalo zablokovat, aj ked som to ani nebola ja ,ale zrejme nejaky hacker? Plus , co z toho niekto má, ked mi nabura ucet a potom schvalne zablokuje s nevhodnym obsahom?
Prosim poradte niekto, lebo netusim ako postupovat.
@shandy137 určite áno ale po preštudovaní všetkých dokumentov je jasne ze je to všetko automatické a vlastne sa nedá nikomu ozvať aby to riešil. Denne údajne až 1.5miliona je takých istých útokov po celom svete a je nemožné aby toto niekto riešil. Preto je to algoritmus(program)ktorý toto riesi za ľudí. Zrejme je to nenávratne stratené. ......
Vôbec. Absolútne žiadna reakcia, nefungovali žiadne maily. Všetko je to cez AI riešené takže nerieise. Fb účet je zadarmo a teda FB. Email žiadnu zodpovednosť za stretu účtu. Denne príde takto o účet 1.5M účtov zo zhruba 3.5 miliardy. Hovoria ze by museli mat desiatky tisíc zamestnancov aby to mohli nejak riešiť co je samozrejme absolútne neuskutocitelne. Už som skoro aj na to zabudol. Mam novy ucet ale trvalo mi to 4 dni kým som ho vytvoril. Na moje meno ani nešlo. Musel som urobiť fako e a neskôr zmeniť meno. 15 rokov roboty a spomienok v prdeli.. ešte že nemám alzheimera 😉. Ak sa vám náhodou podarí dajte vedieť. Divne jeleň to ze FB mi deaktivovali ale IG cez ktorý sa to stalo funguje naďalej....
@79viktoria79 dobry vecer. Mam tento isty problem :( neviete mi s tym prosim pomoct?
@lola77 treba im napisat na tu podporu,aj slovensky,oni si to preložia,a postupovat podľa pokynov,bud overit meilom alebo telefonom,odomna pytali aj prefoteny telefon,len mne sa tam niekto nabural a dal svoj meil takze bolo ťažko s nimi komunikovat
@79viktoria79 ďakujem, pisala som vám aj súkromne 🙏🏻
@shandy137 dobrý deň, prosím napísali by ste aj mne ako ste to vyriešili? Ďakujem krásne
Ahojte. Pozrite sem
@shandy137 stalo sa to aj mne :( poradíte mi prosím?
@anonym_cdaf01 kliknite na môj príspevok, vo videu rozorávam postup, ako sa mi to podarilo odblokovať. Dá sa to. Veľa šťastia

@shandy137 napíšte na centrum pomoci.