icon

Ako bojovať s opakujúcimi sa zápalmi močových ciest?

11. apr 2026

pred troma rokmi som rodila sekciou. Predtým som nikdy žiadné problémy nemala. 3 týždne po pôrode som mala prvýkrát zápal m. ciest. Vyšla mi e. coli preliečená ATB a následne výsledky v poriadku. A tak sa začal kolotoč zápalov skoro každé 2-3 mesiace, 2 roky vkuse... gynekológ (ureaplazmy....) všetky výsledky negatívne. Urológ mi dal Urowaxom, Wobenzym brala som už všetko. Za celé 2 roky, počas zápalov mi už nikdy nevyšla žiadna baktéria, vždy len krv v moči a sem tam hnis. Preliečená atb som bola vždy ale vždy sa to vrátilo. Teraz bol rok pokoj a od februára už druhý krát zápal. Pijem veľa vody, po sexe sa vždy vymočím, osprchujem, beriem homeopatika, kvapky od valoviča, kapucinka...proste všetko už by som o tom vedela napísať knihu. Čo pomohlo vám? V mladosti to mala aj moja mamka a sestra jedno obdobie.

Strana
z2
liaka
16. apr 2026
@anonym_autor

@liaka aha tak uz chapem dakujem 😁 snad mi to na tie zapaly pomoze lebo to je posledna sanca

@anonym_autor dúfam aj ja, že aj mne bude lepšie. Neviem sa vyjadriť keďže som vypila len raz tú ampulku. Keď tak tak tu potom napíšeme, či je lepšie.

autor
16. apr 2026
@liaka

@anonym_autor dúfam aj ja, že aj mne bude lepšie. Neviem sa vyjadriť keďže som vypila len raz tú ampulku. Keď tak tak tu potom napíšeme, či je lepšie.

@liaka určite a ďakujem. Aj tebe nech pomôžu nato, načo majú 🙂

Strana
z2