Ako bojovať s opakujúcimi sa zápalmi močových ciest?
pred troma rokmi som rodila sekciou. Predtým som nikdy žiadné problémy nemala. 3 týždne po pôrode som mala prvýkrát zápal m. ciest. Vyšla mi e. coli preliečená ATB a následne výsledky v poriadku. A tak sa začal kolotoč zápalov skoro každé 2-3 mesiace, 2 roky vkuse... gynekológ (ureaplazmy....) všetky výsledky negatívne. Urológ mi dal Urowaxom, Wobenzym brala som už všetko. Za celé 2 roky, počas zápalov mi už nikdy nevyšla žiadna baktéria, vždy len krv v moči a sem tam hnis. Preliečená atb som bola vždy ale vždy sa to vrátilo. Teraz bol rok pokoj a od februára už druhý krát zápal. Pijem veľa vody, po sexe sa vždy vymočím, osprchujem, beriem homeopatika, kvapky od valoviča, kapucinka...proste všetko už by som o tom vedela napísať knihu. Čo pomohlo vám? V mladosti to mala aj moja mamka a sestra jedno obdobie.
@anonym_autor dúfam aj ja, že aj mne bude lepšie. Neviem sa vyjadriť keďže som vypila len raz tú ampulku. Keď tak tak tu potom napíšeme, či je lepšie.
@liaka určite a ďakujem. Aj tebe nech pomôžu nato, načo majú 🙂

@liaka aha tak uz chapem dakujem 😁 snad mi to na tie zapaly pomoze lebo to je posledna sanca
@anonym_autor dúfam aj ja, že aj mne bude lepšie. Neviem sa vyjadriť keďže som vypila len raz tú ampulku. Keď tak tak tu potom napíšeme, či je lepšie.