Ako vrátiť bruško po pôrode do pôvodného stavu?
Baby, ako sa vám podarilo vrátiť bruško do pôvodného stavu ? 😅 Keď som šla rodiť mala som 87 kíl, aktuálne už mám 67 ale brucho zostáva. Doslova previs. Pritom cvičím, stravujem sa nizkosacharidovo. Aktuálne som od pôrodu 10 mesiacov, mám 27 rokov.
Ja som podobne bola, 85 kilo som zhodila na pôvodných 65. Brucho islo dole az ked som zacala cvicit na brucho specialne cviky. Mrkni TripleF n facebooku. To som nasla nahodou a do pol roka som dala na bruchu dole 20 cm, cvicenia zamerane aj na diastazu. A cvici sa iba pol hodinu, co popri malej stiham. A to som rodila v 38, pred rokom, kedy to ide dole naozaj pomaly
@luciaruz super, vyskúšam 👍🏻♥️
Pozri si program wellmom od Chillin Fitness- Csilla Budinzska, za mna super vec. Je to presne urcene na tieto veci. Ja mam po druhom porode vdaka tomu ploche brusko. V kazdom tehu bolo 20kg hore a brusko mega velke. Mna sa pytali vsade ci budu dvojky.

Ja som podobne bola, 85 kilo som zhodila na pôvodných 65. Brucho islo dole az ked som zacala cvicit na brucho specialne cviky. Mrkni TripleF n facebooku. To som nasla nahodou a do pol roka som dala na bruchu dole 20 cm, cvicenia zamerane aj na diastazu. A cvici sa iba pol hodinu, co popri malej stiham. A to som rodila v 38, pred rokom, kedy to ide dole naozaj pomaly