icon

Ako zistím stav svojho panvového dna bez lekára?

10. jan 2026

Ahojte poprosím ako viete v akom stave mate svaly panvového dna? Ideálne bez lekárov. Nepomočujem sa ale močový mechúr mám od detstva citlivý. Som po dvoch pôrodoch. Tampón mi nevypadáva 😃 prúd moču udržím akokoľvek dlho viem púšťať a držať na striedačku niekoľkokrát. Ďakujem

domka222
10. jan 2026

Načo to chceš zisťovať, keď všetko funguje?

sense
10. jan 2026

Tak bude zrejme všetko v poriadku, plus keď ti necvrkne pri smiechu, kychnuti, skakani

vkatush
10. jan 2026

Ja som akurát bola u jednej fyzio, ktorá robí rigorozku alebo čo, ako sú na tom ženy s panvovým dnom po pôrode ak cvičia a ak necvičia.
Takým prístrojom mi merala stav panvového dna (som po 2 pôrodoch, absolútne žiadne cvičenie).

Ale aj bez meraní som vedela, že som na tom dobre. Necvrknem si, keď kýchnem 😂😂

autor
10. jan 2026
@domka222

Načo to chceš zisťovať, keď všetko funguje?

@domka222 necítim nič pri sexe a vraj to môže byť tým

autor
10. jan 2026
@sense

Tak bude zrejme všetko v poriadku, plus keď ti necvrkne pri smiechu, kychnuti, skakani

@sense to nie ale pri sexe nemám žiaden pôžitok tak som čítala že to môže byť ochabnutym panvovym dnom

domka222
10. jan 2026

Môže byť viacero príčin a vôbec to nemusí súvisieť s panvovým dnom.

anonym_c5bc56
10. jan 2026
@anonym_autor

@sense to nie ale pri sexe nemám žiaden pôžitok tak som čítala že to môže byť ochabnutym panvovym dnom

@anonym_autor obacajny cvik na panvove dno posilnuje svaly aj sex bude lepsi par sekund stiahnut akoby ti trebalo na malu a uvolnit pomer 5sek stiahnut 2 sek uvolnit mozes cvicit x krat za den kedykolvek ta napadne aspon 10 opakovani pripadne iny casovy interval ale dlhsie drzat ako uvolnit vysledok sa dostavi pomerne rychlo...

sense
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to môže byť aj hormonmi