Ako zistím stav svojho panvového dna bez lekára?
Ahojte poprosím ako viete v akom stave mate svaly panvového dna? Ideálne bez lekárov. Nepomočujem sa ale močový mechúr mám od detstva citlivý. Som po dvoch pôrodoch. Tampón mi nevypadáva 😃 prúd moču udržím akokoľvek dlho viem púšťať a držať na striedačku niekoľkokrát. Ďakujem
Tak bude zrejme všetko v poriadku, plus keď ti necvrkne pri smiechu, kychnuti, skakani
Ja som akurát bola u jednej fyzio, ktorá robí rigorozku alebo čo, ako sú na tom ženy s panvovým dnom po pôrode ak cvičia a ak necvičia.
Takým prístrojom mi merala stav panvového dna (som po 2 pôrodoch, absolútne žiadne cvičenie).
Ale aj bez meraní som vedela, že som na tom dobre. Necvrknem si, keď kýchnem 😂😂
Načo to chceš zisťovať, keď všetko funguje?
@domka222 necítim nič pri sexe a vraj to môže byť tým
Tak bude zrejme všetko v poriadku, plus keď ti necvrkne pri smiechu, kychnuti, skakani
@sense to nie ale pri sexe nemám žiaden pôžitok tak som čítala že to môže byť ochabnutym panvovym dnom
Môže byť viacero príčin a vôbec to nemusí súvisieť s panvovým dnom.
@sense to nie ale pri sexe nemám žiaden pôžitok tak som čítala že to môže byť ochabnutym panvovym dnom
@anonym_autor obacajny cvik na panvove dno posilnuje svaly aj sex bude lepsi par sekund stiahnut akoby ti trebalo na malu a uvolnit pomer 5sek stiahnut 2 sek uvolnit mozes cvicit x krat za den kedykolvek ta napadne aspon 10 opakovani pripadne iny casovy interval ale dlhsie drzat ako uvolnit vysledok sa dostavi pomerne rychlo...

Načo to chceš zisťovať, keď všetko funguje?