icon

Ako zmierniť bolesť chrbta po cisárskom reze?

Včera o 16:55

Ahojte mali ste alebo máte aj vy bolesti chrbtice od cisárskeho rezu ?

janinah
Včera o 17:00

Kolko času prešlo od SC? Preco mysliš,ze to ma suvis a nie su bolesti z manipulacie s babetkom?

anonym_c48406
Včera o 17:04

@anonym_autor to bude skôr z tehotenstva

anonym_6e515c
Včera o 17:07

Ja som veru mala. Ale bola som 3 dni na JIS, mala som atoniu maternice a ked ma dali na normalnu izbu, nemohla som stat viac ako minutu. Brutalne ma boleli krize. Mozno aj dva mesiace ma takto boleli krize...

vanilkavan
Včera o 17:23

Ženy tie bolesti sú ešte dozvuky tehotenstva. Tehotenské brucho je ako závažie a postupne posúva ťažisko tela inde ako je štandardne mimo teh. Pôrodom sa náhle toto ťažisko znova mení a kostra a svalstvo sa musia prispôsobiť s to chvíľu trvá + dvíhanie a nosenie bábätka a plus navyše pri sekcii sú prerezané brušné svaly, ktoré tiež sú obmedzené pri plnení úlohy na stabilizácii vzpriamenej polohy tela. Takže kľud, postupne, keď to stav dovolí je vhodné zapájať ľahšie cvikly a dá sa to do poriadku.

autor
Včera o 17:43

Dievčatá ja som po už pomaly 2 roky. Ale takéto problémy som nemala predtým vôbec , ja neviem či to dobre pichli

rucka77
Včera o 18:02

Ja som mala, hlavne prvy rok a myslela som ze mi odidu krize. Potom som pamaly zacala cvicit a postupne to ustupilo. Chcelo to ale cas.