icon

Ako zvládnuť vlčí hlad po pôrode?

Dnes o 08:29

Prosím pomoc, ja už neviem čo so sebou 😏 som 3 mesiace po pôrode a ja sa neviem dojesť, som nonstop hladná. Teraz na raňajky som zjedla 3 vajíčka, 3 plátky šunky a pól balenia cottage so zeleninou. Najedla som sa, počkala som ale hlad neutíchol a musela som si dať ešte grécky jogurt a proteinovou granolou a ovocím. Snažím sa stravovať zdravo a dbám na to aby som mala v strave dostatok bielkovín a aby som mala dobrý pitný režim ale som stále hladná. Podotýkam že nedojčim. Večer som schopná doslova zožrať bonboniéru…
Ako potlačiť tu chuť do jedla? Tie vlčie hlad? Veď mne treba chudnúť 😭

anonym_d2c945
Dnes o 08:32

Telo je vyčerpané a treba mu doplniť výživu
Urob si krvne vyšetrenie, nech vieš na čom si

slavkadud
Dnes o 08:49

Možnože ješ málo toho, čo tvoje telo potrebuje... Skús pridať orechy, avokáda, kvalitný olej.... A ďalšia vec - ani sacharidov sa netreba báť. Spánok a stres vedia spraviť takisto veľa.

anonym_3f690e
Dnes o 08:58

@anonym_autor mne na toto pomohli vždy halušky po nich má to prešlo.

sara07
Dnes o 09:05

skus teple husté polievky mne to zaberalo , nič iné len skutočne hustu teplu polievku
namiesto zapražky s mukou si daj so sušenym droždim
rano skus teple ranajky .. viac pit

drahomirrra
Dnes o 09:05

Ja mam toto iste autorka, ale teda ja dojcim. To je extrem, ako som strasne hladna. Najma v noci. Tiez neviem co s tym. Pijem vela vody, ale chut mam najma na prasarny, ako Pepsi, cokolada, orechy. Proste strasne.

autor
Dnes o 09:07
@slavkadud

Možnože ješ málo toho, čo tvoje telo potrebuje... Skús pridať orechy, avokáda, kvalitný olej.... A ďalšia vec - ani sacharidov sa netreba báť. Spánok a stres vedia spraviť takisto veľa.

@anonym_d2c945 krv mám ok, mala som ťažkú anémiu ale už som v poriadku

@slavkadud Zapisovala som si jedlo do kalorickych tabuliek a mám všetko čo potrebujem - aj sacharidy aj tuky ja som asi len pažravá.. spím tak 7-8 hodín v noci, so spánkom u nás problém nie je.. 🤷🏽‍♀️

autor
@anonym_3f690e

@anonym_autor mne na toto pomohli vždy halušky po nich má to prešlo.

@anonym_3f690e no halušky by som si dala 😂🙈

autor
@sara07

skus teple husté polievky mne to zaberalo , nič iné len skutočne hustu teplu polievku
namiesto zapražky s mukou si daj so sušenym droždim
rano skus teple ranajky .. viac pit

@sara07 skusim, ďakujem za tip 👍🏼 polievky často nevarim ale vyskúšam

autor
Dnes o 09:09
@drahomirrra

Ja mam toto iste autorka, ale teda ja dojcim. To je extrem, ako som strasne hladna. Najma v noci. Tiez neviem co s tym. Pijem vela vody, ale chut mam najma na prasarny, ako Pepsi, cokolada, orechy. Proste strasne.

@drahomirrra no na mňa takýto extrémny hlad tiež hlavne večer a presne to iste aj kola, čokolády, a somariny.. 😏 a ešte gumené cukríky na tom si veľmi idem. Ale tak tebe si to telo pýta asi skôr skrz dojčenia 😊

anonym_7c46ce
Dnes o 09:15

Tak sem sa pripnem. Mám rovnaký problém a som cca rovnako po pôrode. Síce dojcim ale už som takto stihla dve kilá pribrať 😅🙈🙈🙈

anonym_9fa4b3
Dnes o 09:48

ked si pisala do tabuliek, na aky prijem si sa dostala? A zlozenie ake?

anonym_9fa4b3
Dnes o 09:54

Tak napriklad, tvoje ranajky. Sice si pokryla bielkoviny ale tuky a sacharidy mas kde? Treba doplnit aj objem, k pocitu systosti zeleninou. Co sa tyka pitneho rezimu, naozaj das 2,5l vody?

anonym_76ccd3
Dnes o 10:03
@anonym_autor

@drahomirrra no na mňa takýto extrémny hlad tiež hlavne večer a presne to iste aj kola, čokolády, a somariny.. 😏 a ešte gumené cukríky na tom si veľmi idem. Ale tak tebe si to telo pýta asi skôr skrz dojčenia 😊

@anonym_autor to je od únavy fyzickej, mentálnej.Ja som po porode pribrala 6 kg veľa som kocikovala, málo spala a stále som bola hladna

mirka_a_hrasok
Dnes o 10:18

Orechy by mohli pomôcť, mňa vždy zasýtia. 🙂 Ale teda aj tie treba jesť len v menších množstvách, nakoľko obsahujú veľa tuku.

kiki68
Dnes o 11:24

@anonym_autor nijako, potrebujes jest, nakolko to mlieko a starosti o dieta spalia okolo 1k kalorii. Ja som po tehu padla s vahou neskutocne, do roka o tych porodnych 20 kg a dalsich 10kg som isla do podvahy. Po druhom porode o malo lepsie. Ale vsetky kila uz mam prec. Cize jest, inak prides o zuby, vlasy