icon

Dodržali ste šestonedelie po sekcii?

Dnes o 14:05

Dobrý deň som 5 týždeň po porode sekciu som nala 28.11.2025 chcem sa opýtať normálne sa musi dodržať šestonedelie a nemát styk aj ked som nerobila prirodzene ale sekciou ? Ja len pre zaujímavosť sa pýtam 🙂

pribinak
Dnes o 14:08

@anonym_autor je to vysoko individuálne. Niektoré v šestonedelí už boli aj tehotné

majlo1234
Dnes o 14:17

Sla som trochu skor na prehliadku.

anonym_8fbe75
Dnes o 14:23

Mna fascinuje že zeny majú chuť na sex v šestonedelí. Ja som bola rada že žijem, na sex som nepomyslela pekne dlho, ani ja, ani muž (ten si poradil sám). Pritom dieťa bolo dobré, ani komplikácie som nemala, ale libido žiadne ešte dlhé týždne po../

jaskolka
Dnes o 14:32

@anonym_autor šestonedelie nie je "len"pre ženy, ktoré rodili vaginálne. Je to celkovo obdobie,keď sa celé telo dáva dokopy, orgány sa vracajú do obdobia pred tehotenstvom. Maternica sa regeneruje, sťahuje,je v nej rana veľkosti taniera po placente. To je úplne rovnaké u každej ženy,je jedno,akým spôsobom rodila.

anonym_0e67ff
Dnes o 14:41
@anonym_8fbe75

Mna fascinuje že zeny majú chuť na sex v šestonedelí. Ja som bola rada že žijem, na sex som nepomyslela pekne dlho, ani ja, ani muž (ten si poradil sám). Pritom dieťa bolo dobré, ani komplikácie som nemala, ale libido žiadne ešte dlhé týždne po../

@anonym_8fbe75 že poradil si sám 🙂 🙂 🙂

ivicatolic
Dnes o 15:27
@pribinak

@anonym_autor je to vysoko individuálne. Niektoré v šestonedelí už boli aj tehotné

@pribinak 😄😄😄👍👍👍 naša babka z otcovej strany

betulinka1
Dnes o 15:34

@anonym_autor ked sa na to citis kludne maj.

anonym_ba3948
Dnes o 15:36

@anonym_autor nemala som sekciu, ale počkala by som do prehliadky

anonym_ba3948
Dnes o 15:39
@anonym_8fbe75

@anonym_8fbe75 ja som chuť mala, prečo nie? Nemala som šitie, cítila som sa dobre, dieťa bolo pokojné, ale počkala som do prehliadky u lekára, bolo to 7 týždňov od pôrodu, ja som níe že nemala chuť, ale mala doslova odpor v prvých mesiacoch tehotenstva, to je individuálne

anonym_a2140f
Dnes o 15:45
@ivicatolic

@ivicatolic no ale asi nemala sekciu 🫣

pribinak
Dnes o 15:45
@ivicatolic

@ivicatolic Moja známa, takto mala za 1 rok dve deti 🙈🙈🙈🙈

ivicatolic
Dnes o 15:58