icon

Je bezpečné ísť na vyhliadkovú vežu po operácii?

ivakat248
28. máj 2025

Ahojte, pondelok min. tyzden. mi mali vyberat polyp pomocou hysteroskopu,ale doktorka spravila malu dierku do maternice,tak musela laparoskopicky skontrolovat,ci nekrvacam, ale bolo to ok. Cize nakoniec to skončilo laparoskopicky. Citim sa uz celkom ok,len sa mi stale tazsie dycha. Myslite,ze mozem dnes ist na prechadzku na vyhliadkovu vezu 20min. tam a 20spat. Niekedy je cesta do kopca...... Prisiel mi brat na navstevu z nemecka po rokoch, pojdu s manzelom aj s detmi. Rozmyslala som,ze vy som to zvladla,ale neposkodim si nic, ked pojdem?

pribinak
28. máj 2025

@ivakat248 však nejdes na vysokohorskú túru…veď toto je prechdzka pre seniora

nyusika
28. máj 2025
@pribinak

@ivakat248 však nejdes na vysokohorskú túru…veď toto je prechdzka pre seniora

@pribinak no ja som absilvovala x takychto operaciia teda, nebola to prechadzaka ruzovym sadom.
na turu by som po tyzdni nesla urcite, najma, ked mala pocas zakroku komplikacie.

pribinak
28. máj 2025
@nyusika

@pribinak no ja som absilvovala x takychto operaciia teda, nebola to prechadzaka ruzovym sadom.
na turu by som po tyzdni nesla urcite, najma, ked mala pocas zakroku komplikacie.

@nyusika 20 min? To nie je túra….

nyusika
28. máj 2025
@pribinak

@nyusika 20 min? To nie je túra….

@pribinak
to je jedno, je to do kopca, proste tyzden po laparke je to, pre mna, rizikove. este bude krvacat.

danniiee8
28. máj 2025

Záleží od tvojho veku, kondície a celkového stavu, toho ako sa cítiš a to aj pri bežných činnostiach a či ti táto trasa robí inak problémy alebo je to pre teba vpohode vychádzka.
Napr. ja som mladá, pred 2 mesiacmi som ešte aktívne športovala a cca 10 dní po kyrete bez komplikácií som šla na prechádzku vyvetrať hlavu, tiež na kopec a teda po cca 10 minútach som mala čo robiť. A pritom som sa už cítila úplne vpohode, bez ťažkostí. Síce to máš iba 20 minút tam a 20 späť ale je to vyhliadka takže 20 minút kopec. A napríklad mne osobne robila ešte väčší problém cesta späť- teda dole kopcom, bolesti, kŕče v podbrušku a lýtkach, prišla som biela ako stena domov a opäť krvácanie. A nebola to žiadna túra, iba bežná prechádzka. Takže za mňa nie. Ale musíš sama vedieť ako sa cítiš.

sweet20
28. máj 2025

Ja by som nesla

cukroska
28. máj 2025

@ivakat248 Ja som bola týždeň po operácii myomu 30 km na biku. Až neskôr ma napadlo, že som asi bllbá a riskujem zrasty.
A chodila som cez vychádzky na biku aj dlhé prechádzky do kopca. Ale nemôže sa dvíhať ťažké nato skôr pozor.