Je bezpečné ísť na vyhliadkovú vežu po operácii?
Ahojte, pondelok min. tyzden. mi mali vyberat polyp pomocou hysteroskopu,ale doktorka spravila malu dierku do maternice,tak musela laparoskopicky skontrolovat,ci nekrvacam, ale bolo to ok. Cize nakoniec to skončilo laparoskopicky. Citim sa uz celkom ok,len sa mi stale tazsie dycha. Myslite,ze mozem dnes ist na prechadzku na vyhliadkovu vezu 20min. tam a 20spat. Niekedy je cesta do kopca...... Prisiel mi brat na navstevu z nemecka po rokoch, pojdu s manzelom aj s detmi. Rozmyslala som,ze vy som to zvladla,ale neposkodim si nic, ked pojdem?
Záleží od tvojho veku, kondície a celkového stavu, toho ako sa cítiš a to aj pri bežných činnostiach a či ti táto trasa robí inak problémy alebo je to pre teba vpohode vychádzka.
Napr. ja som mladá, pred 2 mesiacmi som ešte aktívne športovala a cca 10 dní po kyrete bez komplikácií som šla na prechádzku vyvetrať hlavu, tiež na kopec a teda po cca 10 minútach som mala čo robiť. A pritom som sa už cítila úplne vpohode, bez ťažkostí. Síce to máš iba 20 minút tam a 20 späť ale je to vyhliadka takže 20 minút kopec. A napríklad mne osobne robila ešte väčší problém cesta späť- teda dole kopcom, bolesti, kŕče v podbrušku a lýtkach, prišla som biela ako stena domov a opäť krvácanie. A nebola to žiadna túra, iba bežná prechádzka. Takže za mňa nie. Ale musíš sama vedieť ako sa cítiš.
Ja by som nesla

@ivakat248 však nejdes na vysokohorskú túru…veď toto je prechdzka pre seniora