icon

Je zmena farby lochií po pôrode normálna?

Včera o 09:20

Ahojte, vcera ma prepustili z nemocnice, to som mala ocistky este take cerveno ruzove ako krvacanie menstruacne, ale dnes uz su take oranzovo-zlto-hnede. Rodila som v piatok. Je to normalne? Vsade citam, ze taketo sfarbenie maju az po dvoch tyzdnoch. Nezapachaju ani nemam nejake bolesti zvlastne.

anjelicek26
Včera o 09:38

To je velmi individualne, po druhom porode som mala spinenie len tyzden, skutocne po tyzdni bolo po vsetkom, farba sa zmenila uz po par dnoch samozrejme, prve 1-2 dni bolo len krvacanie... po poslednom to bolo 7 tyzdnov, takze tak, bud rada, ze je to tak... pokial nemas bolesti, horucku, je to ok uplne.

autor
Včera o 09:39
@anjelicek26

To je velmi individualne, po druhom porode som mala spinenie len tyzden, skutocne po tyzdni bolo po vsetkom, farba sa zmenila uz po par dnoch samozrejme, prve 1-2 dni bolo len krvacanie... po poslednom to bolo 7 tyzdnov, takze tak, bud rada, ze je to tak... pokial nemas bolesti, horucku, je to ok uplne.

@anjelicek26 dakujem 😊

domka222
Včera o 09:53

Kľudne sa môžeš ešte mierne rozkrvácať. Tiež som si myslela,že to je už koniec a potom sa mi zase spustilo čistenie.

michaela329
Včera o 09:59

@anonym_autor ja som po dvoch už ani nemala 😀 Takže úplne normálne, slabnu, občas môžu ešte zosilnieť. Ak nemáš zapach, bolesti, teplotu, neboj sa.

anonym_a33e30
Včera o 12:20

Je to ok. Po druhom porode som po par dnoch uz skoro nic nemala....

euka210
Včera o 18:19

@anonym_autor ja som po sc nemala po 2t a potom sa zase spustilo...2x som take mala