icon

Je zmena farby lochií po pôrode normálna?

9. mar 2026

Ahojte, vcera ma prepustili z nemocnice, to som mala ocistky este take cerveno ruzove ako krvacanie menstruacne, ale dnes uz su take oranzovo-zlto-hnede. Rodila som v piatok. Je to normalne? Vsade citam, ze taketo sfarbenie maju az po dvoch tyzdnoch. Nezapachaju ani nemam nejake bolesti zvlastne.

anjelicek26
9. mar 2026

To je velmi individualne, po druhom porode som mala spinenie len tyzden, skutocne po tyzdni bolo po vsetkom, farba sa zmenila uz po par dnoch samozrejme, prve 1-2 dni bolo len krvacanie... po poslednom to bolo 7 tyzdnov, takze tak, bud rada, ze je to tak... pokial nemas bolesti, horucku, je to ok uplne.

autor
9. mar 2026
@anjelicek26

To je velmi individualne, po druhom porode som mala spinenie len tyzden, skutocne po tyzdni bolo po vsetkom, farba sa zmenila uz po par dnoch samozrejme, prve 1-2 dni bolo len krvacanie... po poslednom to bolo 7 tyzdnov, takze tak, bud rada, ze je to tak... pokial nemas bolesti, horucku, je to ok uplne.

@anjelicek26 dakujem 😊

domka222
9. mar 2026

Kľudne sa môžeš ešte mierne rozkrvácať. Tiež som si myslela,že to je už koniec a potom sa mi zase spustilo čistenie.

michaela329
9. mar 2026

@anonym_autor ja som po dvoch už ani nemala 😀 Takže úplne normálne, slabnu, občas môžu ešte zosilnieť. Ak nemáš zapach, bolesti, teplotu, neboj sa.

anonym_a33e30
9. mar 2026

Je to ok. Po druhom porode som po par dnoch uz skoro nic nemala....

euka210
9. mar 2026

@anonym_autor ja som po sc nemala po 2t a potom sa zase spustilo...2x som take mala