Je zmena farby lochií po pôrode normálna?
Ahojte, vcera ma prepustili z nemocnice, to som mala ocistky este take cerveno ruzove ako krvacanie menstruacne, ale dnes uz su take oranzovo-zlto-hnede. Rodila som v piatok. Je to normalne? Vsade citam, ze taketo sfarbenie maju az po dvoch tyzdnoch. Nezapachaju ani nemam nejake bolesti zvlastne.
To je velmi individualne, po druhom porode som mala spinenie len tyzden, skutocne po tyzdni bolo po vsetkom, farba sa zmenila uz po par dnoch samozrejme, prve 1-2 dni bolo len krvacanie... po poslednom to bolo 7 tyzdnov, takze tak, bud rada, ze je to tak... pokial nemas bolesti, horucku, je to ok uplne.
@anjelicek26 dakujem 😊
Kľudne sa môžeš ešte mierne rozkrvácať. Tiež som si myslela,že to je už koniec a potom sa mi zase spustilo čistenie.
@anonym_autor ja som po dvoch už ani nemala 😀 Takže úplne normálne, slabnu, občas môžu ešte zosilnieť. Ak nemáš zapach, bolesti, teplotu, neboj sa.
Je to ok. Po druhom porode som po par dnoch uz skoro nic nemala....
@anonym_autor ja som po sc nemala po 2t a potom sa zase spustilo...2x som take mala

To je velmi individualne, po druhom porode som mala spinenie len tyzden, skutocne po tyzdni bolo po vsetkom, farba sa zmenila uz po par dnoch samozrejme, prve 1-2 dni bolo len krvacanie... po poslednom to bolo 7 tyzdnov, takze tak, bud rada, ze je to tak... pokial nemas bolesti, horucku, je to ok uplne.