Kedy obnoviť pohlavný styk po spontánnom potrate?
Ahojte
Kedy znova mozeme nabiehat na pohlavny styk po spontànnom potrate, skúsenosti? 1Týžden som krvàcala a už 1týžden som čistà.
Pokial viem ,malo by sa dodrzat 6 nedelie
@l88 pokiaľ si sa sama vyčistila tak po dočistení kľudne môžte mať sex. Ak bol potrebný kyret tak treba dodržať 600 nedelie
Mala som to po dvoch týždňoch a pohode
@anonym_0f4364 sama som sa vyčistila, tyzden som krvàcala a už tyzden som v poriadku.
@l88 mne aj po samocisteni dali kontrolu a podľa toho som sa riadila čo dr povedal
@anonym_5f1eb9 kontrolu màm až o 3mesiace
@l88 pockala by som do kontroly, aj 3 mesiace...vsak to nie je az tak dlho
Ak si sa sama vyčistila s nemáš problémy ako výtoky, bolesti, tak kľudne mozes. Len po kyrete treba dodržať “600nedelie”
@anonym_0f4364 sama som sa vyčistila, tyzden som krvàcala a už tyzden som v poriadku.
@l88 normálne môžte mať sex keď sa na to cítiš.. veď koľké otehotneli hneď ani ms nedostali. Hlavne tu nepočúvaj niektoré čo by ideálne aj rok nemali sex..
ak to bol spontanny potrat v nizkom tyzdni a uz tyzden nekrvacas, tak kludne mozete mat styk. netreba ziadne sestonedelie ani nic. hovori sa, ze maternica je "pohnojena" a vacsina zien vzapati otehotnie a uz je babatko donosene.
pisem aj z vlastnej skusenosti.
normáne 6 týždňov. Či ?
@sisska96 ja som mala kyret v 11tt (MA). Kontrolu som mala po 21 dňoch od zákroku a keďže bolo ôk vsetko tak tuším sne mohli po prvej ms . Úplne si nepamätám ,ale ms som dostala na 27 deň.

@l88 ja by dala 2 mesačnú prestávku