Norethisteron po spontánnom potrate

13. jún 2022

Ahojte, som po spontánnom potrate (zatiaľ to vyzerá že kyret nebude potrebný) dr mi predpísal tento liek, chcem sa opýtať či ste ho tiež užívali po potrate. Rada by som sa vyhla hormónom a chcela by som aby sa telo dalo samo do poriadku, tak uvažujem.

gertys
13. jún 2022

V ktorom tyždni si potratila?

autor
13. jún 2022

@gertys podľa ms 8.tt, ale reálne podľa utz bol iba gestačný vak a nejaké bunky v ňom čiže 4-5.tt

gertys
14. jún 2022

Pri vcasnych potratoch sa nedava vobec nic. Ja som ani pri jednom nic nebrala len som pila alchemilkovy caj. Ten dost pomaha na tieto veci. Skor by som sa spytala lekara preco ti to predpisal mozno v tvojim pripade to potrebne je. Nemas nejake zdravotne priblemy?

gertys
14. jún 2022

No co som si precitala je to liek na zastavenie krvacania a na zastavenie ovulacie. Ak nepojdes na kyret tvoje telo sa musi vycistit samo a to krvacanim. Ak v tebe ostanu nejake kusky odumrete z toho budes mat len problemy do buducna. Za mna urcite velke nie. To co je za doktora?

autor
14. jún 2022

@gertys tak lekar mi povedal ze to mi dava na zmiernenie krvacania... lenze ja uz krvacam fakt slabo (zacalo to v sobotu) a nechcem si narusat hormony, preto som sa aj rozhodla ze si ten liek nedam..

gertys
15. jún 2022

Ja byt tebou tiez by som to nebrala zak ako vravis. Daj si radsej caj ten mam odskusany a je velmi napomocny. Ja mam za sebou viacero kyretov aj kopec zien v mojom okoli ale veru v tak skorom stadiu na na to nedava nic