Krvácanie po sekcii
Ahojte rodila som sekciou a krvácanie z pošvy som mala iba 5 dni od pôrodu. Teraz nekrvácam už vôbec. Ma s tým niekto skúsenosť ? Môže to značiť problém ? Ďakujem
@krivjancanka nie,ja som aj po vaginálnom pôrode krvácala tiež len krátko a nebol problém. Pri sekcii ťa vyčistili hneď ,takže to krvácanie môže byť skutočne veľmi krátke
@krivjancanka ja som krvacala tiez malo ale skôr spinila resp ja som ani nekrvacala skoro vôbec....ale v 3t od sekcii zrazu viac som myslela ze som niečo spravila s bruchom tak som isla na usg a ze nakoniec menštruáciu som dostala...ale vkuse som spinila atd asi 7tyzdnov jeden dva dni nic a potom zas a tak dokolecka az na nervy
@krivjancanka nie,ja som aj po vaginálnom pôrode krvácala tiež len krátko a nebol problém. Pri sekcii ťa vyčistili hneď ,takže to krvácanie môže byť skutočne veľmi krátke
@jaskolka ale ja ani nešpiním, nemám ani žiaden výtok ani nič. Dosť som z toho vystresovaná.
@krivjancanka pri sekcii sa robi kyretaz. Nemusis krvacat. Ak nemas teplotu/bolesti, je to ok.
@krivjancanka pri sekcii sa robi kyretaz. Nemusis krvacat. Ak nemas teplotu/bolesti, je to ok.
@rivini nerobi. A krvacanie je z rany po placente,ktora sa musi zahojit. S prestavkami som krvacala,spinila cele sestnedelie
@jaskolka ale ja ani nešpiním, nemám ani žiaden výtok ani nič. Dosť som z toho vystresovaná.
@krivjancanka krvacanie ci spinenie este moze byt. Tiez som tak mala s prestavkami cele sestnedelie
Ak sa ti niečo nezdá, zavolaj radšej ráno dr . Ale malo by to byt ok. Ja som krvacala /spinila cca 5 týždňov po 3 porode . Pri prvej dcére do 2 týždňov. Ale rodila som prirodzene.
Po první sekci jsem také krvácela málo. Zato potom první menstruace hned po šestinedělí byla masakr... 😏
@krivjancanka Po prvej sekcii som krvacala iba jemne a celkom kratko. Nepotrebivala som ani poporodne vlozky. Stacili obycajne. Po druhej sekcii tiez kratko, ale spinenie bolo par tyzdnov. Po sekcii nie je velmi co krvacat, nic nebolo dotrhane.

Nie asi ta dobre "povysavali" a netreba sa ti tolko cistit.