icon

Môže za precitlivenosť hormonálna nerovnováha po pôrode?

Včera o 19:11

Zdravim.rok som na materskej,mame krasneho chlapceka.
Moj problem je,ze som strasne precitlivena a neviem,ci je to este v norme.nie je asi dna,co mi na muzovi nevadi...
Proste stale nieco...vadi mi,ze ked je s nami doma,mam pocit,ze sa nudi,jeho plnohodnotny cas je asi na gauci.malokedy sa stane,ze ma odbremeni od maleho a to je teda zive dieta.vadi mi,ze ked maly spi,nenapadne ho,ze by si ma pritulil,pomojkal...aj sex mi chyba.raz-2x do tyzdna mi pride malo,nato,ze sme spolu manzelia 2,5 roka.
Ja mam pocit,ze tym,ze som na materskej potrebujem od neho citit vacsi zaujem.uz sa sama na seba hnevam,ze mi vadi asi fakt vsetko.
Cakala som od neho asi trosku iny postoj a chovanie,ked bude mat rodinu.

anonym_04c787
Včera o 19:22

@anonym_autor no tiez som.sa porode zobudila z toho sna. Za uzkostnou depresivnou matkou je vacsinou nepodareny manzel. Skus ho zapojit kym si na to totalne nezvykne

anonym_59c980
Včera o 19:24

nikto druhemu do hlavy nevidi, dokonca ani muz do hlavy vlastnej zeny, takze tvoj muz nemoze vediet co od neho ocakavas. Nemyslis, ze by asi bolo treba o tom co od neho ocakavas komunikovat a nespoliehat sa, ze sa dovtipi?

anonym_b0335c
Včera o 19:35

Preto ze si na materskej potrebujes citit vacsi zaujem? Mozno aj tvoj manzel potrebuje vacsi zaujem a menej tvojich mindrakov.. ked ta vsetkym rozculuje a vadi ti, sa cudujem ze vobec mate tolko sexu kolko mate.. znormalizuj sa a aj manzel ti ponukne viac.. a dieta mu proste podaj a chod robit co ti treba.. posli ho s nim von a necakaj ze chlap sam od seba bude vediet co ma robit.. stale ma muz pocit ze zena to s dietatom vie lepsie a preto ju to necha robit aj

anonym_a8cc5d
Včera o 19:41

@anonym_autor neber to v zlom ale mozno ste mali este s dietatom pockat a lepsie sa spoznat ako manzelia, teda pokial ty uz nemas vyssi vek ktory ta tlacil. Rok si na materskej takze dieta ma 21 mesiacov a manzelia ste 2 a pol roka teda 30 mesiacov

marianarem
Včera o 20:15

@anonym_autor Treba muzovi vsetko na rovinu povedat. Presne povedat, co potrebujes, co by ti pomohlo, co by mohol robit. Nie vycitat, ale uplne normalne povedat. Nie kazdy sa sam od seba sprava podla ocakavani a niekto potrebuje naozaj presne instrukcie. Ak uz ale taketo kludne a zrozumitelne rozhovory prebehli a nesnazi sa ani tak, tak to nie su tvoje hormony, ale zly partner.

anonym_575c97
Včera o 20:40
@anonym_a8cc5d

@anonym_autor neber to v zlom ale mozno ste mali este s dietatom pockat a lepsie sa spoznat ako manzelia, teda pokial ty uz nemas vyssi vek ktory ta tlacil. Rok si na materskej takze dieta ma 21 mesiacov a manzelia ste 2 a pol roka teda 30 mesiacov

@anonym_a8cc5d Moja rec.