icon

Môžem mať v 29 rokoch menopauzu?

28. máj 2025

Rodila som pred niečo vyše 5 mesiacmi. Nekojila som. Menzes chodil pekne každých 34 dní. A teraz je to 54 deň a menzes nikde. Testy negativne. Môže to už byť ?

simona1998
28. máj 2025

Cysta , anovulacny cyklus, hormonálna zmena . Máš toho veľa na výber 🙂

ika02
28. máj 2025

Ahoj, to by bolo veľmi skoro. Iné príznaky nemáš, len Tí to mešká? Skôr, únava, stres... neschudla si veľmi?

janetinka27
28. máj 2025

Ano, v 29 moze prist menopauza, aj skor
Ale u teba by som to podla tychto priznakov nepredpokladala, moze to byt nieco uplne ine

majamat
28. máj 2025

menopauza moze byt skor,ale teda po porode mozu byt v cykle odchylky, nez sa stabilizuje dokonca aj ked sa stabilizuje, moze byt uuz iny, ako pred tehu.

levantinka
28. máj 2025

Moze. Ale treba zistit na isto ci je to prichodom menopauzy. Najprv vsak zacina perimenopauza.

autor
28. máj 2025

Ach chcela by som totiž ešte jedno dieťa. Aj sme sa začali snažiť. Začala som užívať výživové doplnky aj a neviem či aj to mi mohlo takto narušiť cyklus.

katica06
28. máj 2025

Nuž existujú aj testy na menopauzu, ale ja by som skôr vyhľadala svojho gynekológa, môže meškať ak z iných dôvodov

cukroska
28. máj 2025

Určite nie. Skor hormonálna nerovnováha ,alebo cysta,myóm ,alebo kojenie. Nezistíš kým nezájdeš na gynekológiu.

raddkka
28. máj 2025

Mne sa toto stalo po oboch pôrodoch. Po prvom dokonca až po takmer dvoch rokoch. Jeden cyklus cca 65 dní, ďalší okolo 40 a potom sa to obnovilo pravidelne. A teraz po druhom pôrode to bolo po pol roku. Jeden cyklus okolo 60 dní. Ďalší už takmer normálne. Ak máš starosť, ja som prvýkrát šla na kontrolu a spravili mi odber kvôli hormónom. Budeš vedieť o čo ide.

drahomirrra
29. máj 2025

Myslím si, že menopauza nie. Skôr rozbité hormóny z dojčenia. Objednaj sa na kontorlu a hormonálny profil, uvidíš.

cukroska
29. máj 2025
@drahomirrra

Myslím si, že menopauza nie. Skôr rozbité hormóny z dojčenia. Objednaj sa na kontorlu a hormonálny profil, uvidíš.

@drahomirrra Tiež si myslím, že to súvisí s kojením a hormóny.

cukroska
29. máj 2025

Poznám ženy čo počas kojenia nemali vôbec menzes.

iwesska
29. máj 2025

Dost nepravdepodobne v 29r.

libusak
29. máj 2025

Aj moja mamina tak. V 26 rokoch porodila, mala dve menstruacie a vybavene

autor
29. máj 2025
@libusak

Aj moja mamina tak. V 26 rokoch porodila, mala dve menstruacie a vybavene

@libusak bola to už menopauza? Už potom jej neprišiel menzes ?

libusak
30. máj 2025

Nie, odvtedy nemala ani raz. Tehu aj porod boli pohodicka a ziaden problem