Možné príčiny slabej menštruácie po pôrode
Ahojte , mal tu niekto podobný problém ako ja ? Som 8 mesiacov po pôrode a od začiatku čo mi začala menštruacia bola veľmi slabá, nemala som žiadne bolesti, takmer som ani nekrvacala. Kojila som len mesiac takže to nemá s tým nič spoločne. Liečim sa na štítnu žľazu a za pár týždňov idem na kontrolu ,je možné ,že tam bude problém ale ak nie tam tak je možné ,že to je napríklad cysta ? Riešil tu niekto podobný problém? Chcem počkať na krvné testy na štítnu a potom uvidím čo ďalej. Ďakujem za vaše rady
Nerozumiem presne co riesis. Ze mas slabu a bezbolestnu ms? Po porode sa bezne zmeni cyklus. Mne sa napriklad tiez po prvom porode zmiernila, cely zivot som sa dopovala tabletkami a zrazu po porode bola konecne normalna ms a bez bolesti, ako vykupenie. Plus sa Ti moze menit aj dlzka cyklu, intenzita atd. Takze nie vzdy to znamena nejaky problem.
@colsami pardon zabudla som dopísať že mi mešká 2 týždne ale tehotná nie som..
A? Po porode je to uplne normalne este dlhy cas., aj to, ze moze chodit ms ako sa jej zachce. Normalne. Takze nie nemusi to byt nijaky problem.

Nerozumiem presne co riesis. Ze mas slabu a bezbolestnu ms? Po porode sa bezne zmeni cyklus. Mne sa napriklad tiez po prvom porode zmiernila, cely zivot som sa dopovala tabletkami a zrazu po porode bola konecne normalna ms a bez bolesti, ako vykupenie. Plus sa Ti moze menit aj dlzka cyklu, intenzita atd. Takze nie vzdy to znamena nejaky problem.