Najlepšie tipy na starostlivosť o intímne partie po pôrode
Ahojte.ako ste sa starali?snazim sa umývať čo najviac po močení,ale nie vždy to vyjde.malo vetrám,vložka stále.je tam puch.robili ste obklad z repiku?poprípade nejaký umyvacie gély, masť?
No ak nedodrziavas hygienu tak mozes striekat cim chces
Zaklad je hygiena a vetrat, nevyhovaraj sa ze sa neda
Hygiena hygiena hygiena vetrat vetrat vetrat a cicatridina sprej
Ziaden repik ti netreba , to ti zaberie viac casu ako keby si si sla dat len sorchu rychlo odspodu
Sprcha VŽDY po WC. Poporodne vložky.
@anonym_autor intímnu sprchu si zohnaj a maj ju stále nachystanú pri wc, používaj popôrodné vložky bez lepiaceho pásiku a sprej na hojenie rán Cicatridina a hlavne vetrať
@gabus543 chodila som vždy do sprchy,takže int.sprchu som ani neriešila.tie vložky som mala s pásikom,lebo boli fest veľké a mi vyhovovali,hneď po pôrode,teraz mam len také obyc. malé cez deň bez pasika.a s pásikom si dávam na noc.a to je to že v noci sa mi nechce do sprchy,som rada,že dieťa spí,keď teda spí.ale teda hneď ako je možnosť ,tak sa idem umyť.no nic,premôžem sa aj v noci a budem teda viac vetrať
@gabus543 chodila som vždy do sprchy,takže int.sprchu som ani neriešila.tie vložky som mala s pásikom,lebo boli fest veľké a mi vyhovovali,hneď po pôrode,teraz mam len také obyc. malé cez deň bez pasika.a s pásikom si dávam na noc.a to je to že v noci sa mi nechce do sprchy,som rada,že dieťa spí,keď teda spí.ale teda hneď ako je možnosť ,tak sa idem umyť.no nic,premôžem sa aj v noci a budem teda viac vetrať
@anonym_autor môžeš skusit repik
ale skutočne zakaždym do sprchy, inak to nejde proste či sa ti chce alebo nechce
tie pôporodné bez pásiku su hlavne o tom že od spodku nemáš igelit
cez noc dat podložku a aspon v noci vetrat
ked sa ti to pozapaluje bude horšie
Tak tá "mini sprcha"je práve na to,že nemusíš ísť vždy celá do sprchy,a nemáš k dispozícii bidet. Keď si bola zasivana,tak odporúčam Cicatridinu sprej,je to naozaj super na hojenie.
Mne po porode povedali, co najviac sprchovat tam dole co najstudensou vodou, len cistou vodou Ja som sa sprchovala po kazdom wc, ved to je to najmenej, z wc sa postavis do vane, preplachnes spodok a hotovo. Mne to velmi pomahalo.
Cicatridina sprej za mna

@anonym_autor intímnu sprchu si zohnaj a maj ju stále nachystanú pri wc, používaj popôrodné vložky bez lepiaceho pásiku a sprej na hojenie rán Cicatridina a hlavne vetrať