Najlepšie vložky po pôrode
Ahojte poraďte ,aké ste používali vložky po pôrode .
Ďalujem
hlavne nie s lepiacim pasikom alebo lepom
značku neviem kupila som v zdravotnickych potrebach popôrodné , klasika
Uplne najjednoduchsie. Znacka Samu. Koza dycha, hojis sa. Akonahle maju lep a plast, tak koza nedycha a mna to fyzicky strasne bolelo. Take som nevydrzala mat ani 15 sekund
Uplne najjednoduchsie. Znacka Samu. Koza dycha, hojis sa. Akonahle maju lep a plast, tak koza nedycha a mna to fyzicky strasne bolelo. Take som nevydrzala mat ani 15 sekund
@selena_luna ďakujem tieto myslíte
@anicka2626 vlozky samu a canpol baby boli najlepsie
@lussy1810 ďakujem tieto myslíte ?
@anicka2626 ano
@lussy1810 a sú aj dostatočne dlhé. ?
A ak smiem vedieť koľko cca balení ste využili ?
@anicka2626 tieto sú naj. Super dlhé, stačí ti jedna. Kúpiš ich aj v Tete.
Samu sú krátke
https://m.alza.sk/maxi/samu-classic-midi-porodn...
Ja som mala v papierovej krabici tieto. A kolko... to zalezi od teba a hojenia. Prvy porod som mala komplikovany, velke sitie, dlho som krvacala. Druhy porod uplne skvely, minimalne sitie, krvacala som menej, mozno 2-3 velke baliky som spotrebovala kym som sa zahojila a mohla pouzivat alwaysky. Takze to zalezi od teba, kup si velku krabicu a dokupis kolko bude treba.
@anicka2626 Samu.
Mne zas tie Bella vyhovovali
Samu značka, ale tie dlhé. Lebo tie klasické sú podľa mňa malé. Tuším majú mini, midi a maxi, píše ti to tam dole na balení vľavo. Alebtie väčšie asi len cez net som vedela objednať, nikde nebol v obchode/lekárni.
@anicka2626 tie samu su sice dobre ale kratke. Ja som tie samu pouzivala s tymi ci nam davali v nemocnici na zaciatok kedze ja som mala dve sekcie a pri oboch som vyuzila. Mala som tri balenia samu a dva baliky campol baby tie su dlhe velmi a pouzivala som aj cele sestonedelie s nohavickami pratelnimi. Ja som bola vzdy po sekcii a tam je to krvacanie mensie ako pri normalnom porode vedsinou. A jednoznacne na co som nedala dopustit a nesmeli chybat pri oboch sekciach su pratelne nohavicky poporodne to som mala dve balenia ale vyuzila som len jedno kedze sa pekne daju preprat aj v nemocnici a suche su za chvilku
Uplne najlepsie boli tie co mali v porodnicí, vazne, ale netusim co to bolo za znacku. A druhe najlepsie Samu, take asi najvacsie lebo je viac velkosti. A v kombinacii s tymi sietkovanymi nohavickami (nie jednorazove, pratelne) to bolo naozaj najlepsie, vzdusne pohodlne.
Ja som používala tie Bella dlhé poporodne asi dva dni,strašne mi vadilo,že sú dlhé,nemajú krídelká a že sú hrubé ako matrac 😃. Potom som začala používať normálne menštruačné nočné vložky,mne to stačilo a ani s hojenim rany som nemala problémy.
Dr.max bebelo
@anicka2626 dva balenia
Uplne najlepsie boli tie co mali v porodnicí, vazne, ale netusim co to bolo za znacku. A druhe najlepsie Samu, take asi najvacsie lebo je viac velkosti. A v kombinacii s tymi sietkovanymi nohavickami (nie jednorazove, pratelne) to bolo naozaj najlepsie, vzdusne pohodlne.
@modrahruska ano tie nemocnicne su naj ♡ aj som mala pokusenie si vziat doforoty, lebo som vedela ze take ja sama nezozeniem, ale vzdy zvitazilo ze preboha nemozem kradnut a este aj v nemocnici :D ale teda stale zavidim nemocniciam dodavatela 🙂
@kikusenka1 mne tiež vyhovovali tieto Bella, Samu sú také úzke, malé.
Za mna jedine chicco ( vyssie je foto), najdlhsie, jemne prijemne ziadne nalepovacie, save….
Tie samu boli pre mna nepouzitelne, strasne malicke uzke mozno par dni na koniec inak ani nahodou. Vyskusala skm hadam vsetky kym sim dosla k tym chicco, alza bol moj naj kamos

@anicka2626 vlozky samu a canpol baby boli najlepsie