Nehorázne bolesti po konizácii krčka maternice
Žienky potrebujem help...
Som už skoro mesiac po konizacii krčka maternice.
Dostala som MS no nie ako obvykle ale iba špinenie. Mam nehorázne bolesti a krče ako by som potrebovala a velkú. Nedokázem ani ležať ani sediet lieky na bolesť nepomáhaju moja Gyn mi povedala že to môžr byť zápchov no som na lačno nedokážem pri týchto bolestiach ani jesť. Na urgent uvažujem ale trochu mám obavy na kolko ak tam ide že a s MS tak na človeka pozerajú ako na vraha. Mali ste už niekto taký to problem? Ak áno ako ste to riešili a čo na bolesť vám pomohlo. Bolesť mi pripomína pôrod. Celý čas a boli brucho kríže celá chrbtica a každe 2min krč ako kontrakcia
A ešte, máš zápchu alebo nie?
Nie nemala ale šla by na pohotovosť ak lieky nezaberajú a nie nebudú sa na teba pozerať ako na vraha
@stellarstar volala som tam teraz na gynekologiu povedali že mám skúsiť niečo na prehánanie a ak to vraj bude stále také isté tak mám prísť. No bojím sa od včera som nič poriadne nejedla včera iba 3kúsky chleba vo vajci a dnes iba 2 volské oka
@stellarstar volala som tam teraz na gynekologiu povedali že mám skúsiť niečo na prehánanie a ak to vraj bude stále také isté tak mám prísť. No bojím sa od včera som nič poriadne nejedla včera iba 3kúsky chleba vo vajci a dnes iba 2 volské oka
@tatarovap kedy si mala naposledy stolicu? Ak máš preháňadlo daj si ak nie pohár teplej vody a 2 kl oleja a vypiť na ex
A ešte, máš zápchu alebo nie?
@stellarstar viem že nemôžem ísť na velkú už druhý den ale pravdu povediac neviem ščoho sú tieto bolesti
Ja som mala pred rokom konizaciu a teda toto sa mi vôbec nestalo mne v podstate nič nebolo. Zvláštne..
@tatarovap kedy si mala naposledy stolicu? Ak máš preháňadlo daj si ak nie pohár teplej vody a 2 kl oleja a vypiť na ex
@stellarstar skúsim mám čapíky iba sa bojím že ak som ma načno či nedostanem krče aj stoho hah ale skúsim
Mám za sebou konizáciu a toto som teda nezažívala 😕 ak máš takéto bolesti radšej zájdi na pohotovosť, určite lepšie ako niečo zanedbať
off topic: slovo nehorázne nie použité správne
Mám za sebou konizáciu a toto som teda nezažívala 😕 ak máš takéto bolesti radšej zájdi na pohotovosť, určite lepšie ako niečo zanedbať
@anonym_97d0ca určite pôjdem ale prv vyskúšam ten čapik ten by mo nemal nijako uškodiť že?
@stellarstar skúsim mám čapíky iba sa bojím že ak som ma načno či nedostanem krče aj stoho hah ale skúsim
@tatarovap nejdz smazene vajcia, ale ryžu so zeleninou. Kup si Lactecon (jemne prehanadlo) alebo ak citis ze sa ti chce na velku, ale nemozes, tak glycerinove cipky.
A prečo si čakala až doteraz, na piatok večer, ved si mohla ísť celý týždeň svojmu lekárovi? A ty čakáš na víkend, a pôjdeš otravovať na pohotovosť? Potom sa nečudujem ze tam nadávajú a je tam milión ľudí, takých ako ty.
A prečo si čakala až doteraz, na piatok večer, ved si mohla ísť celý týždeň svojmu lekárovi? A ty čakáš na víkend, a pôjdeš otravovať na pohotovosť? Potom sa nečudujem ze tam nadávajú a je tam milión ľudí, takých ako ty.
@anonym_26c777 moja gyn m odbila mala bud vela pacientov alebo mi ani nedvihla raz som tam išla bez toho aby som bola objednaná tak ma poslala domov. Dnes som jej volala no lepšie povedané ma odbila volala som už aj na urgent aj na gynekologiu v nemocnici
@anonym_26c777 moja gyn m odbila mala bud vela pacientov alebo mi ani nedvihla raz som tam išla bez toho aby som bola objednaná tak ma poslala domov. Dnes som jej volala no lepšie povedané ma odbila volala som už aj na urgent aj na gynekologiu v nemocnici
@tatarovap ja to chápem, ale uznaj ze mam pravdu. A gynekologicku by som vymenila.
Lebo toto je urgentny stav, tak to mala riešiť.
@tatarovap ok, no, mozes mat tazsiu MS po tej konizacii, to tak byva. Keby sa to stupnovalo, chod na urgent a sprav to, co som ti napisala, ak mas zapchu.
@tatarovap ja to chápem, ale uznaj ze mam pravdu. A gynekologicku by som vymenila.
Lebo toto je urgentny stav, tak to mala riešiť.
@anonym_26c777 ona je dobrá lekárka ale trošku jej asi preplo pred pol rokom mala na svedomí jedno bábätko. Uvidím zase nechcem robiť s komára somára viem že sú aj horšie stavy iba sa chcem uistiť či tá bolesť je normálna na kolko som takú to ešte nemala
@anonym_26c777 ona je dobrá lekárka ale trošku jej asi preplo pred pol rokom mala na svedomí jedno bábätko. Uvidím zase nechcem robiť s komára somára viem že sú aj horšie stavy iba sa chcem uistiť či tá bolesť je normálna na kolko som takú to ešte nemala
@tatarovap dobrá lekárka a odbíja ťa s takýmito bolesťami? A teda píšeš, mala na svedomí bábätko... 🤔
Za mna na pohotovost, moze to byt aj slepe crevo, moze tam byt iny nalez, napr zapal maternice a kadeco.
@tatarovap dobry lekar vyzera inak…
@tatarovap hm no podľa mňa by si nemala mať takéto bolesti. Uvidíš, či ti pomôže to co si si dala, dúfajme, držím palce.
@tatarovap skús ten čapík a zhora ako som už písala tepla voda s olejom
Dakujem babi za radu
pozri si 'Proctalgia Fugax priznaky'. Ak mas pocti, ze to nie je zapcha ale je to sposobene cyklom, tak to kludne podla mna moze byt aj toto ?

Nie nemala ale šla by na pohotovosť ak lieky nezaberajú a nie nebudú sa na teba pozerať ako na vraha