icon

Oneskorená menštruácia po ukončení dojčenia

ancusiik
13. jan 2026

Ahojte mate niekto skusenost? Posledna ms bola 14.12. teraz cakam a nic. Po Ms pocas vianoc sa mi malinky nejak sam prestal dojcit a sme uz na UM. Myslite ze sa to zmenilo? Citala som rozne, tehu niesom skusala som testy. Vdaka

katka329
13. jan 2026

@ancusiik keby mešká treba behut gyn nech vám ju vyvolá

anonym_0d845d
13. jan 2026

Veď si len 31. deň cyklu ak dobre rátam. To nemešká menštruácia vôbec strašne. Zbytočné ísť teraz na vyvolávanie. Všetky moje kamarátky aj ja sme mali ešte občas rozhádzaný cyklus po odstavení. Je dobré si sledovať ovuláciu. Hormóny ti ju pravdepodobne posunuli a všetko je okay. Keby to trvá moc dlho, tak sa treba ozvať gynekologovi.

ancusiik
autor
13. jan 2026
@katka329

@ancusiik keby mešká treba behut gyn nech vám ju vyvolá

@katka329 myslim ze keby meska par dni je to ok apojila som sa s jednou pani ktora kedysi pracovala ako gyn.sestra a tym ze sa to cele udialo za ,,rok,, je to bezne

ancusiik
autor
13. jan 2026
@anonym_0d845d

Veď si len 31. deň cyklu ak dobre rátam. To nemešká menštruácia vôbec strašne. Zbytočné ísť teraz na vyvolávanie. Všetky moje kamarátky aj ja sme mali ešte občas rozhádzaný cyklus po odstavení. Je dobré si sledovať ovuláciu. Hormóny ti ju pravdepodobne posunuli a všetko je okay. Keby to trvá moc dlho, tak sa treba ozvať gynekologovi.

@anonym_0d845d anoo dakujem ti