Prvý sexuálny styk po pôrode. Ako to zvládnuť?
Ahojte. Kedy ste si trufli na prve milovanie po porode po nastrihu? Zostala funkcnost toho vsetkeho dolu zachovala? Ak ste mali nejake komplikacie, je nieco co vam pomohlo? Ja sa velmi bojim ake to bude, ci nebudem moc uzka alebo naopak... Dakujem moc.
@anonym_f5f818 veď ale on ju nenakladal priamo do maternice tak čo sa na tom čuduješ.. keď píše, že sa cítila dobre a bola zahojená, tak to akceptuj a nepresadzuj si svoj názor, každý sme iný ja som prvého syna tiež tak odrodila, že som ani nevedela a mala som energie na rozdávanie.
@anonym_531bfa
@hanka1026 fakt ste niektore ako zvery 🤦♀️ To nevydrzite ani to sestonedelie? Nejde o vase pocity, ci ste sa citili dobre, dnu ste nevideli, v akom je to stave a ci je vsetko zahojene. Iba trtkat co najskor, otras.
@anonym_c0d9b1 ja som uz nekrvacala, teba to trapit nemusi 😎
@anonym_531bfa nie netrapi ma to, ale sama vieš, že to nie je v poriadku ..
@anonym_531bfa 10 dni po porode ? To bolo určite aj chutné brrr očistky, 600nedelie asi ticnic nehovorí , niektorí sú jak zvierata
@anonym_c0d9b1 nie každá žena sa musí 6 týždňov po pôrode čistiť. Ako je každé tehotenstvo a pôrod iný, tak aj rekonvalescencia po pôrode je iná.
@anonym_c0d9b1 nie každá žena sa musí 6 týždňov po pôrode čistiť. Ako je každé tehotenstvo a pôrod iný, tak aj rekonvalescencia po pôrode je iná.
@sense to môže byť pravda, ale tam vnutri ty nevidiš, a môžeš tam mať mikrotrhlinky, do ktorých sa môže zaniesť všeličo
@anonym_c0d9b1 nie ale napriek tomu nevidím dôvod na takýto skoro Lync, dovnútra nevidíš nikdy
@sense tak v tom pripade je spravne zdržať sa pohlavného styku aspoň do prvej kontroly po pôrode

@anonym_f5f818 veď ale on ju nenakladal priamo do maternice tak čo sa na tom čuduješ.. keď píše, že sa cítila dobre a bola zahojená, tak to akceptuj a nepresadzuj si svoj názor, každý sme iný ja som prvého syna tiež tak odrodila, že som ani nevedela a mala som energie na rozdávanie.
@hanka1026 nie som taka sprosta, ze do maternice 😅...no lebo krcok je hermeticky uzavrety, hej? Ze ziadna infekcia nehrozi? No ked sa Vam paci hazardovat so zdravim, tak kludne aj na druhy den po porode, ked sa citite dobre. Tretie dieta som porodila bez tlacenia za 45 minut a citila som sa fajn, ale sestonedelie sme dodrzali. To ma svoj vyznam, ci sa citis dobre, ci zle. Nie je to moj vymysel 🙄