Riešenie nadmernej vlhkosti po pôrode
Dobrý deň chcela by som Vás poprosiť o rady 😕ide o to že som veľmi mokrá tam dole pri pohlavnom styku a tým pádom necítim tak ako by som chcela partnera. A myslím si že ani on nie. Čo mám s tým robiť ? Po pôrode to začalo predtým to bolo v norme no teraz už len keď ma začne chytať alebo sa bozkávame tak so mňa doslova tečie. Vidím to skôr ako problém nie výhodu
Nemyslim si, ze to bude vlhkostou, skor inymi zmenami po porode.
Hmm, vlhkosť som nikdy nevidel ako problém, skôr naopak, hádam to nemá drieť ako smirgel po betóne.
Ja Ti rozumiem, niekedy je toho moc, hlavne v case ovulacie a niekedy si to proste tak neromanticky utriem, stavalo sa mi to po tretom porode hlavne, ze som bola viac tak chtiva, teraz menej.
V case stvrteho tehotenstva som ani mokra nebola, ale manzel mi potom povedal, ze takmer nic necitil, ze som bola tak volna, ze az sa zlakol, ze ak to tak ostane po porode, ze budeme mat problem, ale vratilo sa to do normalu. Takze Ta chapem, ze mas obavy z toho.
Ale ked to bolo taketo u mna, tak som to riesila pauzou a utretim sa 🤪.

To to som ja a ani žiaden môj partner nepovažovali za nevýhodu ,skús trochu pri sexe pracovať svalmi