Robili vám kontrolné sono po kyretáži?
Ahojte, pred 4 mesiacmi som podstúpila kyretáž (kvôli vysokej sliznici a polypu).
Doktorka mi dala progesterón užívať. Najprv duphaston- z toho mi bolo zle. Potom som jej volala, tak mi dala Utrogestan (ale aj ten mám pocit, že ma uspáva..
Vtedy len chcela, nech jej napíšem, aká bola prvá menštruácia atd... ale jediné, čo mi odpísala, že mi poslala recept.
U nej sa človek musí dobojovávať pomaly na vyšetrenie.
Mali ste po kyretáži nejakú kontrolu-sono?
Nemyslím si, že sa robieva. Ani sestra nebola.
Len v nemocnici a potom uz nie...utrogesran je normálne ze spôsobuje ospalosť...ked som ho brala, tak som bola ako šípova Ruzenka
Veď ale ako vie doktor, či to ozaj bolo dobre urobené. A či to užívanie progesterónu funguje, ako má.
Veď ale ako vie doktor, či to ozaj bolo dobre urobené. A či to užívanie progesterónu funguje, ako má.
@anonym_autor co tak veriť doktorom s niekoľko ročnými skúsenosťami ? či ty si lekárka ? 🙂
@simca115 Ťažko je veriť doktorom, keď odmietajú komunikovať. Keď sa niečo spýtam, tak sa tvári, že čo ju otravujem.
A ako má vedieť, či všetko funguje ako má, keď neurobí žiadne vyšetrenie.
Ty si doktorka, že sa ťa to tak dotklo?
Ako, myslieť si, že doktori všetko robia dobre, je fakt naivné.
Nezávidím lekárom že sa musia trápiť s takými premúdrelými ženami
@simca115 Ťažko je veriť doktorom, keď odmietajú komunikovať. Keď sa niečo spýtam, tak sa tvári, že čo ju otravujem.
A ako má vedieť, či všetko funguje ako má, keď neurobí žiadne vyšetrenie.
Ty si doktorka, že sa ťa to tak dotklo?
Ako, myslieť si, že doktori všetko robia dobre, je fakt naivné.
@anonym_autor niesom doktorka ale keď napríklad budeš tehotná tak nebudeš veriť že si ozaj tehotná ? alebo postup aký zvolia pri tvojom tehotenstve ? to asi budeš vo večnom kruhu nedôvery . Ale však každý sme iný 🙂
Mne neurobili kontrolné sono a keby urobili zistili by ze cely zákrok urobili zle a aspoň by som sa vyhla šialeným bolestiam a opakovanemu zákroku keďže sa všetko zapálilo
@anonym_autor nevie... Odkiaľ by to vedel?

nie