Skúsenosti s čistením po pôrode
Ahojte,som 7 t po porode a stale spinim-hlieny,krvave,hnede,ako kedy..dr sa vyjadril ze je to tak na hranici a poslal ma na konzultaciu do nem kde som rodila s tym nech podaju mem injekciu alebo kyret.ta injekcia metylergometrin ale nie je kompatibilna s dojcenim a znizuje vraj tvorbu mlieka.a co kyret? Pri prvej som absolvovala kyret,tusim som.mohla kojit vecer (detaily nepamatam,ma 6rokov) Mate skusenost? Dakujem
@kristinkalm za mna kyret. Za dve hodky ides domov. Kojit nebudes par hodin skrz tu kratku narkozu
@kiki68 ahoj,dakujem Ti. Tiez mi to tak nejak vychadza.tie injekcie zjavne mpzu byt nadlho..
@kiki68 ahoj,dakujem Ti. Tiez mi to tak nejak vychadza.tie injekcie zjavne mpzu byt nadlho..
@kristinkalm mne to raz dali na docistenie aj s oxytocinom, vies co, ja som nic horsie nezazila. Mala som na to nejaku reakciu a zvracala som, nepocula, nevidela a odpadla. Skrz toto mi po porode nedali vobec oxytocin.
Mne tu inekciu podali po oboch porodoch ked som mala aj po par tyzdnoch zrazeniny. Nikto mi nevravel o nevhodnosti pri dojceni. Podava sa to do sedacieho svalu, ucinkuje lokalne a do par hodin vyprcha efekt. Inekcia stimuluje maternicu aby sa stahovala a vypudila zvysky co tam ostali. Ja by som naopak nechcela kyret. Nasilne otvaranie krcka zvysuje riziko neskorsieho spontanneho potratu a predcasneho porodu (stalo sa mi to)
Mne tu inekciu podali po oboch porodoch ked som mala aj po par tyzdnoch zrazeniny. Nikto mi nevravel o nevhodnosti pri dojceni. Podava sa to do sedacieho svalu, ucinkuje lokalne a do par hodin vyprcha efekt. Inekcia stimuluje maternicu aby sa stahovala a vypudila zvysky co tam ostali. Ja by som naopak nechcela kyret. Nasilne otvaranie krcka zvysuje riziko neskorsieho spontanneho potratu a predcasneho porodu (stalo sa mi to)
@carduelis ahoj a injekcia zabrala?
@carduelis ahoj a injekcia zabrala?
@kristinkalm ano pomohlo, v oboch pripadoch bol problem ze po porode sa krcok uzavrel skor ako sa stihla maternica docistit a ostali tam zrzeniny ktore nevedeli prejst preto som mala spinenie, mensie zrzeniny a stale slabe krvacanie. Mala som aj “menstruacnu” bolest v podbrusku. Po injekcii do 12 hod vysli vacsie zrazeniny a hotovo.

@kristinkalm za mna kyret. Za dve hodky ides domov. Kojit nebudes par hodin skrz tu kratku narkozu