Stehy po pôrode sa mi rozpadli, čo teraz?
Ahoj baby. Som 6 týždnov po spontánnom pôrode, kedy sa mi roztrhla hrádza a bola sita. Po určitom čase sa mi rozpadol steh, mám tam cca 0,5 cm dierku a vedľa toho nejakú hrčku veľkosti fazule. Gynekológ to kontroloval, kázal oplachovat rosalginom a striekat cicatridina. To však robím od pôrodu. Kontrolu mi dal v polovici juna. Chcem sa spýtať, či má niektorá skúsenosti s niečím podobným a zahojilo sa to samé , alebo aký bol ďalší postup? Ďakujem
@anonym_autor áno, pri druhom pôrode (VBAC) som to mala a asi mesiac dozadu sa to zahojilo
@anonym_autor áno, pri druhom pôrode (VBAC) som to mala a asi mesiac dozadu sa to zahojilo
@anonym_cefe65 a koľko vám trvalo cca než sa to zahojilo? Akože neboli to nejak moc, ale doma chodím stále bez prádla a po každej toalete sprchujem. Keď to neurobím, tak to stipe.
@anonym_autor Mala som tiez taku dierku v roztrhnutej rane. Ach, este teraz pamatam ako som sa bala, ze co budem robit. Ale vsetko sa to zahojilo, a mam to zrastene. Drzim palce.
@anonym_b7b1c9 ďakujem a koľko trvalo než to zrastlo tak, aby to nevyzeralo tak divne?
@anonym_b7b1c9 ďakujem a koľko trvalo než to zrastlo tak, aby to nevyzeralo tak divne?
@anonym_autor cca mesiac
Aj ja dom to tak mala. Pamatam si ako som revala, ked som to videla. U mna sa to tiez same zrastlo, cca 5-6 tyzdnov
U mňa už to je cca 5 týždňov a stále je to rovnaké. Preto mám trochu obavy
Rozpadlo sa mi cele vonkajsie sitie, dali mi v porodnicu nejaku mast, ktoru som si niekolkokrat denne natierala, aby sa to zacelilo. V porodnici preto, lebo sa mi rozpadlo skor este v sestonedeli.
Isla by som pre istotu na kontrolu ak sa nic nedeje po 5t.

@anonym_autor Mala som tiez taku dierku v roztrhnutej rane. Ach, este teraz pamatam ako som sa bala, ze co budem robit. Ale vsetko sa to zahojilo, a mam to zrastene. Drzim palce.