icon

Účinné tipy na hojenie po pôrode

12. júl 2025

Baby čo odporúčate na hojenie sa po pôrode? Ide o dosť rozsiahle vnútorne šitie, bolesť nenormálna.

kiki68
12. júl 2025

@anonym_autor cicatridina cipky za mna a sprej na vonkajsie stehy. Ja som si davala tie cipky, nemala som vnutorne sitie, ale dost to ulavilo.

miselina1
12. júl 2025

@anonym_autor ja som používala na striedačku cicatridinu a betadine roztok, sprcha viac krát denne. Mala som tiež veľké šitie aj vonkajšie aj vnútorné. Pekne sa mi to zahojilo aj keď dlhšie to trvalo pri takom šiti aj bolesť pri chôdzi a sedení bola dlhšia

domka222
12. júl 2025

Nedávala som nič špeciálne. Tiež som bola dosť šitá. Po každej toalete osprchovať. Nosila som aj doma len popôrodné nohavičky. A pozor,vložky tiež stále len popôrodné, žiadne menštruačné.

autor
12. júl 2025
@miselina1

@anonym_autor ja som používala na striedačku cicatridinu a betadine roztok, sprcha viac krát denne. Mala som tiež veľké šitie aj vonkajšie aj vnútorné. Pekne sa mi to zahojilo aj keď dlhšie to trvalo pri takom šiti aj bolesť pri chôdzi a sedení bola dlhšia

@miselina1 Ako dlho sa to dávalo dokopy? Ledva chodim

miselina1
13. júl 2025
@anonym_autor

@miselina1 Ako dlho sa to dávalo dokopy? Ledva chodim

@anonym_autor no ja som si sadla bez poporodneho vankúša ešte trochu s bolesťami až po mesiaci, cítila som to pri chôdzi možno mesiac a pol. Ale to je individuálne každá to máme inak