icon

Zdravotné problémy po pôrode

ruskamasa
17. júl 2025

Ahojte ženy ubehli dva roky od pôrodu našej princeznej chcela by som ešte chlapčeka ale môj muž vraví hovoríš o ďalšom dieťati ale chuť na sex nemáš, a mešká mi to minimálne mesiac tehotná nie som čo sa so mnou deje? Treba mi ísť na gynekológiu? Môže to súvisieť s hormónami? Nie je zrejme niečo so mnou v poriadku mám mať obavy? Poraďte prosím.

viestta
17. júl 2025

Po dvoch tyzdnoch meskania je cas na navstevu gynekologa. Uz davno si tam mala byt objednana.

janetinka27
17. júl 2025

@ruskamasa ahoj, vazne to nic nebude, zrejme ti zlyhala niektora faza cyklu a dalsi uz bude ok. Mozes navstivit gyn, mozno ti da vyvolavacku abo ak bude robit sono, mozno nieco uvidi, napriklad folikul alebo zlte teliesko abo nic

bielasovicka
17. júl 2025

@ruskamasa koľko máš rokov?

ruskamasa
autor
17. júl 2025
@bielasovicka

@ruskamasa koľko máš rokov?

colsami
17. júl 2025

Za kontrolu u gyn nedas nic.
Ale je faktom ze ak nemas chut na sex a asi odmietas muza resp vam to neklape, ale chces dalsie dieta do tohto vztahu (kde asi muz nie je spokojny, neviem ako Ty),... aby vam to nerobilo viac sarapaty, pretoze s dalsim tehotenstvom a novorodencom sa intimna stranka (ktora uz 2 roky po porode mohla byt OK) zas len zhorsi. Ale to je vasa volba, Ty musis vediet ci je to spravny krok v spravnom case.

To, ze to jemusi byt chlapcek, azda tiez vies.

ruskamasa
autor
17. júl 2025
@colsami

Za kontrolu u gyn nedas nic.
Ale je faktom ze ak nemas chut na sex a asi odmietas muza resp vam to neklape, ale chces dalsie dieta do tohto vztahu (kde asi muz nie je spokojny, neviem ako Ty),... aby vam to nerobilo viac sarapaty, pretoze s dalsim tehotenstvom a novorodencom sa intimna stranka (ktora uz 2 roky po porode mohla byt OK) zas len zhorsi. Ale to je vasa volba, Ty musis vediet ci je to spravny krok v spravnom case.

To, ze to jemusi byt chlapcek, azda tiez vies.

@colsami áno viem veď nech to je čokoľvek či znova dievčatko alebo chlapček len nech je zdravé

ruskamasa
autor
17. júl 2025
@ruskamasa

@colsami áno viem veď nech to je čokoľvek či znova dievčatko alebo chlapček len nech je zdravé

@ruskamasa objednaná som ale až na október. Ak nedostanem do konca mesiaca svoje dni budem volať či nemôžem prísť skôr že niečo nie je so mnou OK

ruskamasa
autor
17. júl 2025
@ruskamasa

@ruskamasa objednaná som ale až na október. Ak nedostanem do konca mesiaca svoje dni budem volať či nemôžem prísť skôr že niečo nie je so mnou OK

@ruskamasa mám také pocity ako pred memzesom také zvláštne ale stále nič