Zdravotné problémy po pôrode
Ahojte ženy ubehli dva roky od pôrodu našej princeznej chcela by som ešte chlapčeka ale môj muž vraví hovoríš o ďalšom dieťati ale chuť na sex nemáš, a mešká mi to minimálne mesiac tehotná nie som čo sa so mnou deje? Treba mi ísť na gynekológiu? Môže to súvisieť s hormónami? Nie je zrejme niečo so mnou v poriadku mám mať obavy? Poraďte prosím.
@ruskamasa ahoj, vazne to nic nebude, zrejme ti zlyhala niektora faza cyklu a dalsi uz bude ok. Mozes navstivit gyn, mozno ti da vyvolavacku abo ak bude robit sono, mozno nieco uvidi, napriklad folikul alebo zlte teliesko abo nic
@ruskamasa koľko máš rokov?
Za kontrolu u gyn nedas nic.
Ale je faktom ze ak nemas chut na sex a asi odmietas muza resp vam to neklape, ale chces dalsie dieta do tohto vztahu (kde asi muz nie je spokojny, neviem ako Ty),... aby vam to nerobilo viac sarapaty, pretoze s dalsim tehotenstvom a novorodencom sa intimna stranka (ktora uz 2 roky po porode mohla byt OK) zas len zhorsi. Ale to je vasa volba, Ty musis vediet ci je to spravny krok v spravnom case.
To, ze to jemusi byt chlapcek, azda tiez vies.
Za kontrolu u gyn nedas nic.
Ale je faktom ze ak nemas chut na sex a asi odmietas muza resp vam to neklape, ale chces dalsie dieta do tohto vztahu (kde asi muz nie je spokojny, neviem ako Ty),... aby vam to nerobilo viac sarapaty, pretoze s dalsim tehotenstvom a novorodencom sa intimna stranka (ktora uz 2 roky po porode mohla byt OK) zas len zhorsi. Ale to je vasa volba, Ty musis vediet ci je to spravny krok v spravnom case.
To, ze to jemusi byt chlapcek, azda tiez vies.
@colsami áno viem veď nech to je čokoľvek či znova dievčatko alebo chlapček len nech je zdravé

Po dvoch tyzdnoch meskania je cas na navstevu gynekologa. Uz davno si tam mala byt objednana.