icon

Ako zladiť kvetináče v interiéri?

Dnes o 08:07

Možno zvláštna otázka, ale začala som pestovať izbové kvety, mám ich len v obývačke, zatiaľ nejakých 5ks, no idem doplniť o ďalšie a neviem celkom aké kvetináče vybrať, aby to pôsobilo vkusne, nemám rada veľmi výrazné prvky. Zatiaľ mám všetky rovnaké, biele so štruktúrou na povrchu, no asi by bolo načase to niečom "rozbiť". Alebo to ponechať v úplnej rovnakosti? Ako to máte vy? Ďakujem za tipy, skúsenosti.

domkakvet
Dnes o 08:12

@anonym_autor urob tak ako sa to tebe paci, bud si nechaj tie co mas, alebo tam dopln aj nejaky iny, zalezi na tom aj ako mas zariadene, alebo mozes tam nejaky doplnit, ze ako to bude vyzerat a ako sa ti to bude pacit, ja mam rozne kvetinace, nemam iba jednu farbu, lebo na sviatky aj dostavam kvety v kvetinaci.

anonym_dc6a77
Dnes o 08:30

Ja fičím na týchto. Mám rôzne veľkosti, tvary, farebne len tieto dvoje. Modré a zelene sa mi nepáčia.

anonym_e080f0
Dnes o 08:33

@anonym_autor v obývačke mám všetky rovnaké v rôznych velkostiach

o__o
Dnes o 08:54

Tiez som zacala s bielymi, ale potom som nejake farebne aj podostavala, tak mam hlavne biele a do toho sem tam nejaky bledozeleny, sivy, béžový, ruzovkasty, ale aj kriklavo oranzovy, so vzormi a tak.. paci sa mi to viac ako ked to bolo cele biele

lasona
Dnes o 08:57

Podľa mna by bolo fajn rôzne tvary a rôzne farby. Také zemite mam namysli. Hnedé, svetlo hnede, tmavohnedé, terakota, škoricove...v kombinácii s bielou, zelenou...

autor
Dnes o 09:18
@o__o

Tiez som zacala s bielymi, ale potom som nejake farebne aj podostavala, tak mam hlavne biele a do toho sem tam nejaky bledozeleny, sivy, béžový, ruzovkasty, ale aj kriklavo oranzovy, so vzormi a tak.. paci sa mi to viac ako ked to bolo cele biele

@o__o ďakujem 🙂

autor
Dnes o 09:18
@lasona

Podľa mna by bolo fajn rôzne tvary a rôzne farby. Také zemite mam namysli. Hnedé, svetlo hnede, tmavohnedé, terakota, škoricove...v kombinácii s bielou, zelenou...

@lasona ďakujem, presne také by sa mi páčili ❤️