Ktorý kvet prežije v kúpeľni bez okna?
Ahojte, v kvetoch sa moc nevyznám ale chcela by som nejaký do kúpeľne. Vizuálne by sa to tam veľmi hodilo, avšak neviem či to je reálne a či tam ten kvet prežije. Nemáme tam okno, čiže tam nieje denné svetlo. Existuje nejaký kvet ktorý by bol vhodný do kúpeľne ?
@anonym_autor V tomto prípade žiadny, jedine umelý. Čo by som si určite nedala.
Ja by som zvolila machový obraz na stenu.
@anonym_autor mám okno, tam mám prevažne philodendrony, ale ani tie nemajú až taký rast, ako rovnaké druhý v izbe... v zadnej časti, kde až toľko nesvieti mám vo váze sušené, stabilizované...
Umely
Bez svetla ziadny.. ked tam chces kvet, tak tam daj nejaky, ktory ma rad vlhkost, napr. paprad a po mesiaci ju daj na svetlo a daj si tam druhu.. a striedaj ich
Bez svetla ziadny.. ked tam chces kvet, tak tam daj nejaky, ktory ma rad vlhkost, napr. paprad a po mesiaci ju daj na svetlo a daj si tam druhu.. a striedaj ich
@anonym_4e9ceb paprad nema rada presuny
@anonym_autor svokrine jazyky
Zaklady biologie ZS : rastliny na fotosyntezu potrebuju svetlo. Ak tam budes aspon 8 hodin svietit silnym umelym svetlom, tak niektorym to staci, ved takto sa pestuje marihuana v halach.
Bohužiaľ žiadny,mam vyskusanu miestnosť,kde je minimum svetla a to aspoň niečo tam prejde....a nič...

No existuje. Umelý