icon

Ktorý kvet prežije v kúpeľni bez okna?

Včera o 05:37

Ahojte, v kvetoch sa moc nevyznám ale chcela by som nejaký do kúpeľne. Vizuálne by sa to tam veľmi hodilo, avšak neviem či to je reálne a či tam ten kvet prežije. Nemáme tam okno, čiže tam nieje denné svetlo. Existuje nejaký kvet ktorý by bol vhodný do kúpeľne ?

anonym_6cc4cd
Včera o 05:45

No existuje. Umelý

martinmmartin
Včera o 05:48

bez svetla iba Sampióny alebo hliva

anonym_11a750
Včera o 05:50

@anonym_autor V tomto prípade žiadny, jedine umelý. Čo by som si určite nedala.
Ja by som zvolila machový obraz na stenu.

stanka_k
Včera o 05:58

@anonym_autor mám okno, tam mám prevažne philodendrony, ale ani tie nemajú až taký rast, ako rovnaké druhý v izbe... v zadnej časti, kde až toľko nesvieti mám vo váze sušené, stabilizované...

anonym_1f6aa8
Včera o 06:18

Umely

anonym_4e9ceb
Včera o 06:26

Bez svetla ziadny.. ked tam chces kvet, tak tam daj nejaky, ktory ma rad vlhkost, napr. paprad a po mesiaci ju daj na svetlo a daj si tam druhu.. a striedaj ich

anonym_04146b
Včera o 06:28
@anonym_4e9ceb

Bez svetla ziadny.. ked tam chces kvet, tak tam daj nejaky, ktory ma rad vlhkost, napr. paprad a po mesiaci ju daj na svetlo a daj si tam druhu.. a striedaj ich

@anonym_4e9ceb paprad nema rada presuny

anonym_e61507
Včera o 07:06

@anonym_autor svokrine jazyky

muchotrafka298
Včera o 07:11

Ziadny. Kup si tam umely.

mariska1989
Včera o 07:12

Realne len umelý

patrike
Včera o 07:21

Zaklady biologie ZS : rastliny na fotosyntezu potrebuju svetlo. Ak tam budes aspon 8 hodin svietit silnym umelym svetlom, tak niektorym to staci, ved takto sa pestuje marihuana v halach.

anonym_71a8d5
Včera o 07:55

Bohužiaľ žiadny,mam vyskusanu miestnosť,kde je minimum svetla a to aspoň niečo tam prejde....a nič...

bg92
Včera o 08:23

neprezije ziadny. umely jedine.

bielasovicka
Včera o 11:31

Umelý 😄