Prečo citrónovník po prenosení zhadzuje listy?
Citrónovník som mala celé leto na balkóne a teraz som ho kvôli chladnejším nociam preniesla dovnútra. Odvtedy mu začali dosť padať listy, pritom ešte vonku vyzeral úplne v pohode.
Môže to byť len zmena prostredia a svetla?
Nechcem ho teraz zbytočne prelievať alebo ešte viac stresovať :-/
Vyskusaj sa spytat gtp chatu , ja to pouzivam stale, este aj ze ma prezenie po slivkach s mliekom mi na hodinu presne vypocital.
moze to byt stres, ale kludne mohol ostat este vonku, do +8° vydrzi v pohode. Hlavne treba teraz dat pozor na zalievku, lebo citrusy najcastejsie odchadzaju kvoli hnilobe korenov. Skor sa zmatozi z toho ze preschne ako ked bude mat trvalo mokru hlinu
Vyskusaj sa spytat gtp chatu , ja to pouzivam stale, este aj ze ma prezenie po slivkach s mliekom mi na hodinu presne vypocital.
@anonym_d8eb90 Ai mi uz vratila take sprostosti, ze som sa nestacila cudovat. AI tiez len vybera z toho co najde na internete, ked tam najde sprostosti v dostatocnom mnozstve bez vahania ti ich podhodi ako spravne
@anonym_d8eb90 Ai mi uz vratila take sprostosti, ze som sa nestacila cudovat. AI tiez len vybera z toho co najde na internete, ked tam najde sprostosti v dostatocnom mnozstve bez vahania ti ich podhodi ako spravne
@anonym_1dabfe tak mne to bolo akurat . lebo som mala stretnutie a presne som stihla dobehnut domov.

Ja mam pomarancovnik.