icon

Aké aktivity budete robiť v lete s deťmi, keď nemáte na dovolenku pri mori?

23. máj 2023

Ahojte, dajte mi prosím rady , na aktivity na leto, čo robiť ,keď nemáme na dovolenku pri mori? Deti majú 6 rokov , neviem čo robiť aby sa nenudili 🙄 to more bude chýbať, ale bude nám končiť fix na hypo a všetko šlo hore,musíme si nejaku rezervu spraviť ..dosť mizerné sme na tom,tak ma to mrzí ,ako budete tráviť leto ?ďakujem

Strana
z2
evinqua
23. máj 2023

Záleží co maju Tvoje deti radi, či bývate v meste,na dedine, či je blízko babka,...my na dovolenku do zahraničia tento rok nepôjdeme z rodinných dôvodov, budeme mať zopár pardnovych pobytov v rôznych častiach Slovenska v hoteloch a prevažnú časť strávime u starých rodičov z oboch strán, tam sa to naplánuje samo. Moj syn sa nezaujíma či je v zahraničí, či bude v hotelovom bazéne ..zážitky môžu byť rozne. Tiež bude mat 6.

olimuc
23. máj 2023

Bazen v zahrade musel doteraz stacit, nemam ani tolko dovolenky ani €. Tento rok sa mozno k moru dopraceme ale ja budem cez tyzden robit, tak More uvidim rano a vecer a cez vikend … ja mozno 7 dni volna za cele prazdniny

lenocka2222
23. máj 2023

Moje deti maju 5.5 roka a 2.5 roka a este more nevideli. Starsia chodi na prazdniny k babke. Chodime do kina, na kupalisko, do prirody, zoo je tiez super. Na dvore maju nafukovaci bazen a ten im bohate staci, hlavne, ze sa majú kde vykupat. Tiez by som rada k moru ale bohuzial nemozme si to dovolit. Tiez mame hypoteku, ja som na rd a dokoncujeme okolie domu. More nieje take podstatne k zivotu ako si kazdy mysli

tykat
23. máj 2023

Ak su decka vodne zivly tak Aquapark poblizku, niektore maju aj bazeny so slanou vodou, napr. svagrina si nevie vynachvalit Energylandiu ci ako sa to vola v Polsku. Alebo Balaton. 6 rocnym je to fakt jedno.

vulka
23. máj 2023

Stanovačka, opekačka, výlet do hôr, múzeum, jazda vlakom po Slovensku, Čierny Balog, Banská Štiavnica, Priehrada-plávanie, padlboard, výroba hlinených výrobkov, pozorovanie vátákov ďalekohľadom, návšteva všetkých dedín v okrese, jazda na bicykli po všetkých uliciach obce,.... Pre nás ešte stále nieje dolenkou dovolenka pri mori(hoci aj tam sa dá kadečo absolvovať).

tykat
23. máj 2023

Aha na tyzden ta Energylandia

bubinko1506
23. máj 2023

U nas budu prazdniny vyzerat takto (deti maju 6,5 roka): 2 tyzdne doma, budeme sa akurat chodit bicyklovat alebo pojdeme na kupalisko, na Bojnicky zamok, na zmrzku, 2 tyzdne budeme pri mori, potom budu decka tyzden na chate, cize bazen, opekacky, stanovanie v zahrade, prechadzky v lese. Potom dalsie 3 tyzdne s nami - bicyklovanie, prechadzky v lese, kupalisko, zmrzka. Par dni stravia u mojho otca a na par dni pojdeme do Hallstattu. V tomto veku im netreba vela ku stastiu a pri mori urcite nestravia cele leto.

andrejka1974
23. máj 2023

Ja si s deťmi užívať nejaké to kúpalisko aqapark, potom výlet na farmu,zoologická nejaké jazero u mora som bola s deťmi za posledných 30 rokov tri krát a stačilo im nemusia to

muskazlata90
Autor odpoveď zmazal
sisaka
23. máj 2023

My s mužom robíme, takže s našimi detmi sme nikdy neboli na 2 mesačnej dovolenke, zväčša týždeň, maximálne dva a zvyšok boli deti v denných táboroch. Vo veku 6 rokov deti už chápu, keď sa im vysvetli na čo máme/nemáme peniaze.

alexka89
24. máj 2023

My sme na dvore u svokrovcov tam majú synovia bazén alebo vaničky na splechanie...poprípade keď ma muž dovolenku ideme na jazera alebo sa prejsť do prírody.Alebo k mojim rodičom na vychod.

viestta
29. máj 2023

Leto ma 9 tyzdnov, teda letne prazdniny, dovolenky pri mori maximalne dva. Co ste po minule roky robili pocas zvysnych siedmych tyzdnov?

rfrd12
1. júl 2023

A to je povinnosťou ísť na dovolenku k moru, preboha?

gizelova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2