Aký je váš názor na výlet s bábätkom pri jazero?
11. aug 2024
Ahojte aký máte prosím názor na takýto typ výletu so 4-mesačným bábätkom? Omočil by ste ho do jazera s kontrolovanou kvalitou vody alebo radšej vziať iba malý bazénik hlavne kvôli teplote vody?
Predošlá
Strana
z2
Zobrať kľudne ale byť prevažne v tieni, natierať kvalitným spf krémom pre deti, ponúkať vodu na pitie alebo keď kojíš tak dávať cucnut od smädu aj okrem kojenia. A ja osobne by som také malé dieťa do jazera neomačala. Radšej by som si zobrala niečo kde mu ovlažim nohy a bruško z čistou vodou ale.
autor
•
11. aug 2024@nikpa ďakujem 🙂 Ano mame mineralnu biodermu, tak hádam bude vylet pre všetkých OK 🙂
Predošlá
Strana
z2

@bublinka1426 to s tou imunitou nie je vobec pravda. Preco by nemalo imunitu??? Jasne ze ma.
Ono, skor ide o to, ze v rodine je povacsine viac deti ako len jedno 4 mesacne. Ostatne deti v rodine maju sediet zavrete doma, nemoct ist na jazero lebo mama ma nove dieta? Chapes ako to myslim. 4 mesacne dieta krasne prespi v chladku v kociku, na deke, namocit ho do jazera tiez nie je problem ak je voda prijemna. Nie je dovod ho drzat zavrete doma, ved ho nikto nebude smazit na slnku.