icon

Aký je váš názor na výlet s bábätkom pri jazero?

11. aug 2024

Ahojte aký máte prosím názor na takýto typ výletu so 4-mesačným bábätkom? Omočil by ste ho do jazera s kontrolovanou kvalitou vody alebo radšej vziať iba malý bazénik hlavne kvôli teplote vody?

Strana
z2
zooeynka
11. aug 2024

@bublinka1426 to s tou imunitou nie je vobec pravda. Preco by nemalo imunitu??? Jasne ze ma.
Ono, skor ide o to, ze v rodine je povacsine viac deti ako len jedno 4 mesacne. Ostatne deti v rodine maju sediet zavrete doma, nemoct ist na jazero lebo mama ma nove dieta? Chapes ako to myslim. 4 mesacne dieta krasne prespi v chladku v kociku, na deke, namocit ho do jazera tiez nie je problem ak je voda prijemna. Nie je dovod ho drzat zavrete doma, ved ho nikto nebude smazit na slnku.

nikpa
11. aug 2024

Zobrať kľudne ale byť prevažne v tieni, natierať kvalitným spf krémom pre deti, ponúkať vodu na pitie alebo keď kojíš tak dávať cucnut od smädu aj okrem kojenia. A ja osobne by som také malé dieťa do jazera neomačala. Radšej by som si zobrala niečo kde mu ovlažim nohy a bruško z čistou vodou ale.

autor
11. aug 2024

@nikpa ďakujem 🙂 Ano mame mineralnu biodermu, tak hádam bude vylet pre všetkých OK 🙂

Strana
z2