icon

Bojnice a denný spánok

7. máj 2022

Ahojte. Viem že pre niekoho možno banálna otázka, ale chcem sa spýtať ako by ste to riešili. Zajtra máme ísť na výlet do ZOO zo známymi ale bude to zrejme na celý deň. Mám 18 mesačného synčeka ktorý ešte cez deň spáva, vždy od 12:30 do 14:30 alebo aj 15:00. Zatiaľ vždy tak spí, ešte sa nestalo aby vynechal denný spánok. Lenže zajtra to vychádza tak že spať cez deň nebude, pochybujem že zaspí v aute chcú ísť o cca 11:00 z domu a vraj ho mám dať spať do kočíka ale to viem že nezaspí, keďže tam bude veľa ľudí všade a zvieratá a neviem čo ešte. Bojím sa že mi po tomto dni prestane spávať cez deň. Myslíte že aj to sa môže stať? Viem že banalita ale ja som dosť režimová mama, cez deň spí vždy rovnako aj večer ho uspavam v rovnakom čase. Aj sa kúpe presne o 19:00 pokiaľ sa dá. Sme tak spokojní. Ale bojím sa že tento čelo denný výlet mu naruší režim.

mima1
7. máj 2022

Jeden den bude ako bude. Neries. Mozno zaspi mozno nie. V najhorsom bude unava mrzutost ale tak ide o jeden den.

matullienka
7. máj 2022

Za jedenkrát sa určite nič nestane a určite kvôli tomu neprestane spávať cez deň. Kočík ale odporúčam vziať a možno aj motyka vystrelí a zaspí. Hlavne sa kvôli tomu nestresuj

elizabet173
7. máj 2022

jeden výlet mu režim nenaruší, ani neprestane cez deň spávať, naopak, možno sa naučí zaspať aj v kočíku. Išla by som s ním na kľudnejšie miesto, kde nie je toľko ľudí a snažila sa ho uspať v tom kočíku. Prečo ste si naplánovali výlet v čase, kedy dieťa spinká? Ono by malo radosť z tých zvierat, mohli ste ísť neskôr, keď je už hore

luccija
7. máj 2022

Kedy vstáva ráno?podľa mňa Ti zaspí ešte skor a v aute.18 m nevydrží byť hore tak či tak celý deň a určite Ti neprestane spávať

mimer
7. máj 2022

A kolko Vam trva cesta do Bojnic? Zober kociar a uvidis ze ked potrebovat spat,zaspi. Tiez som bola takato,vsetko sme prisposobovali spanku,ale ked sme sli na vylet,kocik bol istota 😊

tamvtme
7. máj 2022

Ak nezaspi v kociku tak urcite zalomi v aute po ceste domov....nerob so z toho zbytocne stresy, aj keby nespal, jeden den mu rezim nenarusi

joesvk
7. máj 2022

Hlavne ty sa nastav pozitívne. Zaspí, dobre. Nezaspí, tiež dobre, večer pôjde skôr spať.
Uži si výlet.

Nič sa mu nestane, potom sa vrátite k režimu bez následkov. Určite.

lienka9
7. máj 2022

Jeden den sa nic nestane,max ku koncu dnu bude mrzuty ale isto zvladne..a my ked sme tam boli so synom nebol problem a zaspal v kociku.neskor ako obvykle, ale zaspal a potom zas bez problemov frcal dalej.ked ma rezim,podla mna zaspi aj v kociku..

eva233
7. máj 2022

My sme šli minulý rok prišli sme okolo 11tej už do bojnic potom sme šli na obed a nakoniec sme uspali ešte pred zoo v parku v kočíku bokom od všetkých a tak sme šli dovnutra.... Syn sa zobudil videl co videl aj tak si ako 1rocny veľa toho pamätať nebude a šli sme domov...

autor
7. máj 2022

@elizabet173 tak oni chcú ísť čo najskôr lebo sme , Martina takže hodina a pol cesta a ešte keď sa tam budeme motať 🙂 ale teda snáď to nejako zvládneme teda a výlet sa vydarí

autor
7. máj 2022

@luccija ráno vstáva medzi 7;00 a 7:30

chatte007
7. máj 2022

My sme boli s 15-mesacnym v Bojniciach minuly rok, v tom veku uz bezne v kociku nespaval, spavat som ho zvykla davat doma a von sme chodili v case, ked bol hore. Ale tam v ZOO normalne v kociku zaspal, ked bol unaveny. Pospal si, my sme sa zatial aj naobedovali. V pohode to bolo, neboj, uzite si to.

eva233
7. máj 2022

My sme zo Žiliny a už som hore písala ako sme šli, takže sa neboj podľa mňa dáte aj v kočíku a keď nie pospi co to v aute a bude, užite si to 😉

elizabet173
7. máj 2022

tak si výlet užite, nech vám vyjde počasie

matkahelka
7. máj 2022

ja sa ta nijako nechcem dotknut, ale mozno tento vylet ti ukaze, ze by bolo fajn syna naucit zaspavat aj v kociku. ja som prave kvoli takymto veciam dceru na kocik ucila, lebo si nedokazem predstavit, ze by som 4 roky trcala doma, lebo dieta na obed spava, tak nikam nemozem ist. nasa s nami v kociari pocestovala/prespala nielen vylety na SR, ale pocestovali sme s nou velku cast europy, mnohokrat sme boli pri mori, kde tiez len cez obed zalomila v kociku. a to fakt uz bola velka, uz jej z kocika nohy viseli a nebol problem, kedze na kociar bola zvyknuta. skus ho aj ty doma davat spat obcas v kociku, ved ide leto-pekne dni, to budete cele leto len doma, ci vzdy sa budete fixovat len na doobedie a vecer, kedy dieta nespi?

nana8989
7. máj 2022

A prečo idete až o 11 z domu? Moja keď ešte spávala, tak sme išli ráno skorej, aby sme tam o 9-tej už boli. Do tej 12-12:30 sme pobehali, isli sme sa najesť a prejsť do mesta kde to bolo už kľudnejšie a tam mala vždy zaspala, aj keď len na 30 minut alebo hodinku, ale lepšie ako nič... Ja si osobne myslím ze tým ze chcete ísť až o 11 z domu tak vychytate s malým najhorší čas... Keď tam prídete tak ho bude chytať únava, bude mať nervy lebo to bude zrovna jeho čas, hlavne ak je zvyknutý spávať pravidelne a tak dlho..

matullienka
7. máj 2022

@matkahelka Presne naša minulý rok v Chorvátsku na pláži aj 3-4 hodiny spala v kočíku a to mala 2 roky

evica17
7. máj 2022

@nana8989 suhlasim. Ist rano skoro a popozera, unavi sa behanim po zoo, a zaspi aj v kociku.

elenajezova
7. máj 2022

Len treba rátať aj s počasím..je teraz také, aké je. Ja bývam v Prievidzi, čo je teda hneď pri Bojniciach, ale teraz každý deň je tu búrka okolo 15 hodiny . Aj teraz....

diamond007
7. máj 2022

Vezmi kočík, daj ho spat. Určite nezaspím v spomínanom čase ako chodí ale možno okolo 2hej ho zlomí 🙂

martul
7. máj 2022

Podľa mňa je problém v tom že idete ale že veeelmi neskoro. Veď keď vstáva o 7-7.30 tak odchod môžete mať 8.30 . O pol 11 ste tam malý pozrie zvieratká pobeha si všetko čo ho baví pozrie a o 12-12.30 sa napapa a garantujem ti že či krásne zaspí v kočíku.
Odísť o 11 z Martina je totálny nezmysel. Veď tam prídete a on bude mať akurát čas spánku čo akože bude mať z toho výletu?! Veď nič neuvidí, všetko prespí a keď sa akurát zobudí pôjdete domov a zvieratká budete pozerať akurát tak vy s mužom.

zuzanaete
7. máj 2022

Na vyletoch som rezim neriesila. Islo to nejak za chodu. Bud si zdriemli po ceste tam, alebo potom spali v kociari/nosici. Cestovali sme s detmi kade tade od malicka. Domaci rezim to nijak nenaburalo.

panelacikova
7. máj 2022

martin máš od bojníc ani nie hodinu cesty, odkiaľ si nabrala 1,5 hodiny?